Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '11

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Nasıl ince görünürüz?

Nasıl ince görünürüz?
 

Çünki biz kadınız.


Hanımlar yaz geliyor ve kilo problemi ile ilgili sancılı günlerimiz, kıştan kalma fazlalıklardan kurtulma telaşımız başladı. Kilo veririm diyenler ve verebilen şanslı gruplar için söyleyecek sözüm yok, yalnızca yürekten alkışlıyorum…… 

Bir gazetede kadın vücudunun çeşitlere ayrıldığını okudum ve hangi çeşit içerisinde olduğumu belirledim. Ben bir kum saatiyim. Şimdi sizde vücut tipinizi belirleyin 

ARMUT: Omuzlar dar, kalça ve baldırlar bel ve göğüs bölgesine göre daha geniş. 

- Dikkati omuz ve bel bölgesine kaydıracak giysi ve aksesuarlar çan kesimli etekler tercih etmeli, etek ve pantolonda koyu renkten şaşmamalı, topuklu ayakkabılarla bacaklarımızı daha uzun göstermeye çalışmalıyız. 

KUM SAATİ: Kıvrımlı fakat ince değil, göğüs ve kalçalar aynı ölçüde, en büyük özelliği ince bel. 

- Önleri düz, yandan fermuarlı pantolonlar tercih edilmeli, vücut şekli yumuşatılmalı, daha uzun gösterecek kıyafetler, tek düğmeli uzun çeketler giyilmeldir. 

ÜÇGEN: Atletik bir görüntü, omuzlar geniş, bel kalça ve baldırlar ince. Kısacası aşağıya doğru daralan bir vücut. 

- Asla geniş kemer kullanmayın, koyu renkli, hafif bol üstleri tercih edin. 

İNCE: Genellikle zayıf, önde ve arkada fazla kıvrımları olmayan vücut şekli. 

- Dar giysilerden kaçının, daha kıvrımlı görünmenizi sağlayacak desen ve çizgilerden faydalanın. 

OVAL: Ağırlığın büyük kısmı bel ve çevresinde toplanmış, kollar ve bacaklar ince. 

- Boynunuzu sararak dikkati vücudunuzun üst bölgesine çekecek bulüzler tercih edin, Dar pantolondan kaçının, vücudunuzun orantılarını dengeleyecek daha geniş kesimli pantolonlar deneyin. 

Madem kilo veremiyorsunuz, ince görünebilmek için her vücut tipine uygun püf noktaları var onu uygulayın diyor modacımız. Nasılmı? 

- Öncelikle doğru iç çamaşırını seçmek çok önemli. Yanlış çamaşır seçimi vücudumuzdaki tüm fazlalıklarımızı deşifre ediyor, bize daha geniş ve girinti çıkıntılarla dolu bir görüntü sergiletiyor.Giydiğimiz sütyenin göğüs bölgemizi sıkarak, görüntü kirliliği oluşturmasını istemiyorsak, en sondaki kopçayla tutturun, iki santimlik bir avantaj sağlayacaktır.Külot seçimide çok önemli, özel günleriniz dışında , tanga, g- string türü iç çamaşırlarını tercih etmeyin. Destekleyici özelliğe sahip iç çamaşırları yada külotlu çoraplar kalçalarımızı toparlayıp bizim daha ince görünmemizi sağlayacaktır. Selülitleriniz çoksa ve giysimiz ince bir kumaştan yapılmışsa string asla giymeyin. 

- Kıyafetlerde yatay çizgilerin kilolu gösterdiği konusunu hepimiz biliyoruz. İnce sık ve dikey çizgiler, özellikle zemin renginden bir ton koyu olan çizgiler bizi daha zarif gösterecektir. 

- Tepeden tırnağa tenk renk giyinmekte fazlalıkları gizleyebilmemiz için ideal bir formül. Kahverengi, siyah, lacivert ve gri vazgeçilmez rengidir ince görünmek isteyenlerin. Bu koyu renkleri giydiğinizde, ışıltılı ve taşlı küpelerle, ilgiyi yüzünüze çekebilirsiniz. 

- Yüzünüz kiloluysa, gıdınız varsa uzun, sallantılı yada halka küpeleri tercih edin. Boyun bölgeniz kısa ise tasma benzeri kolye ve fularlardan uzak durun. 

- Çok dar yerine bol pantolonları tercih edin, çünki dikiş yerleri gerilen pantolonlar sizi daha şişman gösterir. 

Şimdilik bu kadar, biz her zaman güzel görünmeyi biliriz, çünki biz kadınız. 

 
Toplam blog
: 31
: 1109
Kayıt tarihi
: 12.03.11
 
 

Merhaba,ismim Ayşegül Adıbelli Çetin. 3 çocuğa ve onların muhteşem hediyeleri olan 6 toruna sahib..