Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '15

 
Kategori
Güncel
 

Nasıl PKK’ya (Pekaka) yerine (Pekeke) diyenler PKK’lıysa IŞİD’e de DAEŞ diyenler IŞİD sempatizanı

Nasıl PKK’ya (Pekaka) yerine (Pekeke) diyenler PKK’lıysa IŞİD’e de DAEŞ diyenler IŞİD sempatizanı
 

IŞİD’i IŞİD değil DAEŞ diye söyleyenlerin bir şekilde bu örgüte sempati duyduklarını düşünüyorum.

Sizler iki ifade arasındaki farkı bilmiyorsunuz tabi. Adamlar sizin bu saflığınızdan yararlanıyorlar ve kelle kesen kanlı örgütün kanını azaltmaya çalışıyorlar.

IŞİD yerine DAEŞ deyince sizde aynı tepki oluşuyor mu? IŞİD eylemlerini IŞİD adıyla yaptı. Niye, IŞİD deseler yanlış ifade mi kullanmış olurlar? Bir şekilde cihada katkıda bulunacaklar. Nasılsa IŞİD’e DAEŞ diyerek dikkat çekmezler?

Bu o kadar önemli mi? IŞİD’e gizli destek anlamında evet… IŞİD, IŞİD’in katillik adı. IŞİD’e DAEŞ derseniz IŞİD’i kanlı terör örgütü değil kurumsal kimliği olan devlet olarak görüyorsunuz demektir. IŞİD, IŞİD olarak eylem yapmak fakat uluslar arası camiada DAEŞ diye anılmak ister.

Bunlar bir zamanlar kadınların öldürülmesini “recim” değil “namusun korunması” olarak lanse etmemişler miydi? Ve sizler gizli şeriat amaçlı taşlayarak öldürmenin “namusun korunması” şeklinde planlı yalanına inanmamış mıydınız?

IŞİD’e IŞİD deseler Türkiye’de bu kanlı örgüte halk tarafından bir refleks oluşacak. Canlı bomba planları rahat yapılamayacak, militanlar halkın tepkisinden çekinerek serbestçe dolaşamayacaklar. Halk DAEŞ’in ne olduğunu bilmiyor. Başka bir şey sanıyor. 

Türkiye’de ne kadar PKK’lı var? Kimler PKK’lı? Ben çıkardım ortaya. Alenen ayrı bir devlet ve kimlik peşinde oldukları için adamlar zaten saklamıyor. PKK’ya (Pekaka) diyenler PKK karşıtı, (Pekeke) diyenler PKK’lı. 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..