Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '12

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Naz'ın moda pazarı

Naz'ın moda pazarı
 

NAZ'IN MODA PAZARI...


Artık sokaklar cıvıl cıvıl. Yaz aylarından birer kare günleri çalmaya devam ederken eşya almaktan bıkmamaya devam etmekteyiz. Ne de olsa çekicilik her bir unsurun başı öyle değil mi? Yine de sevmiyorum klişeleşmiş bu zamanların modası neyse onları alayım cümlelerini. İnsan neyi kendisine yakıştırıyorsa onu giymeli.


Her daim bu kanıdayım ve bu kanıda da olmaya devam edeceğim. Uzun elbiseleri seviyorum mesela. Sıcak ve içtenler. Her giyilen bedeni naif gösteriyorlar.
Boyun bağları olanları sevmiyorum ama. Straplez unsurlar daha çekicilik katıyor hatunlara. Mini şortları seviyorum bununla beraber. Altına şık bir günlük deri sandalet ve bol bir t-shirt kombini isterim.
Saçlar salık olacak ki bütünlük olsun. Bir bayanın minik te olsa çantası olmalı elinde mesela. Dişiliğe dişilik katar çanta detayı. Her zaman daha özgüvenli gösterir kendimizi karşı tarafa. Takı abartılmamalı. Büyük küpeler varsa kocaman kocaman kolyeler takılmamalı naif boyunlara. Yazı ya da kışı hiç farketmez bence... Şu sıralar beyaz diz ile aynı hizada olan dar streç eteklere hastayım mesela. Streç bir bady ile şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Ama topuklu ayakkabı imzası şart:)... Giyim unsuru her zaman ilk sırada geliyor bir çok konumda. İnsanlararası iletişim seminerlerinde de dikkati çeken konular arasında yer alıyor.  Ayrıntılar gözden kaçmasın ki şık olmanın anahtarlarını yakalayalım.Sevgilerle...

 
Toplam blog
: 8
: 207
Kayıt tarihi
: 01.08.11
 
 

Doğu Akdeniz Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunu. Doğu Akdeniz Üniversitesinde Türk..