Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '11

 
Kategori
İnançlar
 

Nazar ve Beddua

Nazar ve Beddua
 

İnsan bedeni enerji yumağıdır.

Fizyolijik beden, enerji beden ve ruh bedenden oluşan üçlü bir mücizedir insan.

Bu üçünün kendine özgü nitelikleri, yetenekleri, becerileri yanısıra, insanın ruhu ile organizması arasında titreşim düzeyinde enerjiler de vardır.

Bilimsel açıklamalarda Nazar ve Beddua'nın beyin dalgaları kavramlarına dayandırılmaktadır.

Kıskançlıktan doğan kötü düşünce, vurucu enerji ile yani bakışla göz merceğinden kurşun gibi çıkar, karşısındaki kıskanılanı lazer topu gibi vurur. Nazar budur.

Beddua da nazar ile ilintilidir..

Nazar mazlumu etkiler. Nazar olan kişi esner, uykuya hazırlanır. Beddua farklı bir frekanstadır, vuracağı hedefi arar, çarpmadan asla durmaz, elektomanyetik dalgalarla hak ettiği kişiyi aheste ve gecikmeli olarak çarpar-vurur.

Beddua mazlumu etkilemez. Kaba ve hoyrat frekanslı kişileri etkiler.

İnternetten bu bilgileri okuduktan sonra bana strateji uygulayıp zarar vermek isteyen insanların durumlarına baktığımda, beddua etmesem bile otomatik olarak bedensel veya parasal kayıplarını gördüm.Bakın neler oldu.

**Antalya'da mağazacılık yapmaktayken üç yıl kira kontratsız kiracıydım. Mülk sahibi bana strateji uygulayıp çok naif bir dıyalogla kontrat imzalattı. Amacı hukuk kanalıyla güya oğlu mağaza açacak diye beni çıkartarak başka kiracı bulmaktı. Durumu öğrenince mülk sahibine "Allahından bul" dedim, adam üç ay içinde asansörde yaşamını yitirdi.

**İstanbul'da dört yıl önce rakip bir firma sahibi tarafından, faaliyette bulunduğum mağazayı habersiz ve gizli olarak satın aldı. Mülkiyeti benden gizli olarak satan kişinin, resmi kaydı damadında olan otomobili damadı tarafından el konuldu ve zarar gördü. Satın alan kişinin büyük bir deposu soyularak maddi zarara uğradı. Satışa aracı olan pasajın yönetim kurulu başkanı görevinden alındı.

**Evlilğe hazırlandığım kişinin teyzesi ilşkimizi bozdu, ardından yüzünde yarım felç oluştu.

Siz siz olun, karşınızdaki kişiye strateji uygulayıp zarar vermeye çalışmayın. Hem, insan insana neden zarar vermeyi düşünebiliyor anlamış değilim.

Şöyle bir dünya haritasını önünüze alın, insanların bir bölümü açlıktan ölüyor, bizler neleri paylaşamıyoruz?Bırakın hasetliği, kıskançlığı..

Hayat çok güzeldir..  

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..