Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Doğayı çok seviyorum, içindeki otu böceği, hayvanları çok seviyorum, köpeğim beni yaşama bağlıyor, tüm değişimlerine rağmen hala ankarayıda çok seviyorum. Hergün blog yazılarının takipçisiyim, ofis ve evden arta kalan zamanım varsa da kitap okuyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Müslümanlar sevişmez kardeşim!

süper, yazacak çok şey var bu konuda gerçekten...yazık bu güzelim topluma...bu güzelim kadınlara...sevgiler..

01 Ekim 2009 08:53
Ben (eline, beline, diline hakim) Alevi bir kadınım

Keşke tüm Türk halkı sizin bu tanımınızı yansıtsaydı, bu ülke nasıl gelişir, Atatürk'e yakışır bir ülke haline nasıl da hızla erişirdi..Ailemin öğretmen üyeleri, ülkemizin her yerini karış karış gezerken insan sarrafı da olmuşlar ve her toplumu gözlemlemişler. Kulaklarımdan hiç gitmeyen konuşmalarının başında hep Alevi toplumların başta nasıl mükemel insanlar olduklarını ve çocuklarının ciddi çok zeki olduklarını anlatırlardı.Sizin yazınızda aynen bunu yansıtıyor zaten...teşekkürler,saygılar.

15 Ocak 2009 09:05
Egzersiz ve Spor Yapan Kişiler için Beslenmenin 10 Temel İlkesi

Benim 22 yaşında bir oğlum var 4 yaşından 18 yaşına kadar lisanslı bir yüzücüydü üniversiteye girene kadar yüzdü ama üniversite şartlarından dolayı bıraktı şimdi 2 yıldır da "bodybuilding" denilen şeye merak sardı, o tozlardan haplardan içtiği gibi sürekli büyüyen bir gövdeye sahip oldu, bu beni çok endişelendiriyor açıkcası ne yapacağımı da bilemiyorum. Profesyonel bir yardım almak çok istedim ama reddediyor. Bu yaşta herşeyi onlar daha iyi biliyorlar..sizden yardım ve bilgi almam mümkün olabilirmi acaba..ilginize teşekkürler..

07 Ocak 2009 16:56
 
Toplam blog
: 4
: 794
Kayıt tarihi
: 22.05.07