Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '20

 
Kategori
Dünya
 

Ne Dersiniz?

Dünyanın demokrasi ile yönetilen ülkelerin tümünde demokrasinin gereği olarak iktidar ile muhalefet partileri arasında demokrasiyi daha güçlendirmek adına ve ülke halkının yaşam kalitesini daha üst seviyelere taşınması için tartışmalar hatta ana muhalefet partileri tarafından iktidar partilerine öneride bulunur, önerilerin takipçisi olurlar.

Dünyanın diğer ülkelerinde politikalar böyle yürütülüyorken maalesef ülkemizde benzerine rastlamak mümkün olamıyor her nedense ve iktidar ile anamuhalefet arasında sürekli olarak bir gerginlik bir gerilim ve hakarete varacak düzeyde söylemlerini sürdürmeye çalışıyorlar hatta birbirlerini ötekiliştirmekten de geri kalmıyorlar.

Hiç olmasa dünya ile birlikte yaşamaya başladığımız öldürücü virüs döneminde ara verseler ve adam gibi politika yürütmeyi sürdürüyor olsalar ama nerde öyle politikacılar?

Hiç bir dönemde de görmedik düzeyli seviyeli politikacıları ama hele son on-onbeş yıl içinde hiç görmedik!

Hele hele tüm vatandaşların eve kapanmak zorunda kaldığı bu günlerde topluma psikolojik destek vermeleri gerekirken hala birbirlerine gergin tavırlarla vatandaşın daha da moralını bozmaya çalışıyorlar..

Siz eey iktidar ve muhalefet liderleri, sizler moral bozmaya devam ediniz, bu koronavirüsün etkisi sona erdiğinde koronavirüs rüzgarı hepinizi ters yüz edecektir. Asla değişemeyeceğinizi bu halk bu millet çok iyi sentezlemiş ve sandık seçimleriyle de oturduğunuz koltuklarınızdan da kalkmayacağınıza inanmıştır.

Bu koronavirüs rüzgarı sizleri süpürüp götürecektir.

Bir tivit ile golan tepelerinin tapu kaydını değiştiren, bir tivit ile Suriye topraklarının haritasını değiştirmeye çalışan ve kan dökmekten asla geri kalmayan, milyonlarca insanı yurtlarından eden dönem koronavirüsten sonra son bulacak.

Son bulacak ve Trump eksenli yönetim süreci sona erecek, yeni dünya düzeni ile birlikte yeni bir ABD başkanıyla birlikte yeni kadrolaşma ve avrupa liderleri hatta yeni Rusya lideri ile birlikte, rüzgar sizi de alacak ve yeni Türkiye´ye yeni liderler konuşlanacaktır. Bütün bunlar elbetteki demokratik kurallar doğrultusunda gerçekleşecektir dönem dönem. Çünkü koronavirüs sonrasında yeni küresel dünya ekonomisi ve yeni uluslararsı politika şarttır diye karşımızda duruyor.,

Ne dersiniz?

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..