Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '11

 
Kategori
Güncel
 

Ne'dir bu Kürt mes'elesi?!...

Ne'dir bu Kürt mes'elesi?!...
 

Ne'dir bu Kürt mes'elesi?!..


Lüzumsuz yere çıkartılan bir gerginlikten sonra, BDP'lilerin çıkarttığı kargaşa ve kaos ortamı; Türk'ü, Kürt'ü, Abaza'sı, Çerkez'i, Alevi'si Sünnî'si ile bütün Türkiye'nin sağduyulu davranışları sâyesinde aşılmış oldu. 

Umarım, bu seçim sürecinde, herkes üzerine düşeni fazlası ile yapmaya çalışır/yapar ve sağlıklı bir seçim dönemi geçiririz.
Yalnız, vatanını seven bir insan olarak; bu, Kürt Mes'elesi denen şey'in madde madde ortaya konulup, Kürtlerin gerçekten ne istediklerini bilmek ve onların, meşrû olan bütün isteklerinin arkasında olacağımı alenen beyan etmek istiyorum. 

Ama bütün isteklerini ve problemlerini, yerine getirilmesi gerektiğine inandıkları bütün isteklerini alenen açıklamalılar.
Bunları, bütün milletin bilmeye hakkı olduğuna inanıyorum. 

Devamlı, ''Kürt sorunu, Kürt sorunu'' diyerek, bu vatanı bölmek isteyenlerin istediklerine paralel görüntü sergilenip durulması, herkesin huzurunu kaçırmakta. Bu mes'ele bir an evvel-her ne ise artık-hall'edilip, her bakımdan Türkiye yoluna devam etmeli artık... 

Vatanperver bütün Kürt kardeşlerimizin de bundan yana olduklarını biliyorum. Onların, Kürtleri topyekün ''TERÖRİST'' miş gibi gösterme gayretinde olanlara çık kızdıklarını biliyorum!.. 

Sağlık ve Muhabbetle 

2011.04.22, cuma
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL
 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..