Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '15

 
Kategori
Güncel
 

Ne diyor bak, "ne mutlu Türküm diyene!"

Ne diyor bak, "ne mutlu Türküm diyene!"
 

Devletler kalıcıdır, hükümetler ise tam tersi.


EY TÜRK GENÇLİĞİ 

Ey Türk Gençliği diye başlayan bir gençliğe hitabemiz var elbet. Ancak o sepet gibi oturmayan okuyan Türk gençliğine yazılmıştır.

Sepet gibi oturmayalım, tarih okuyalım mesela yoksa günü gelir hepimizde heykelciği olan Seyit Onbaşı'nın sırtında taşıdığı mermiyi taşırken buluruz kendimizi. Vatan toprağında ocağınıza incir ağacı dikilmesini istemiyorsanız yapılan ihanetlerin karşısında durun ve korkmayın 'Hak' dediği için asılan olmadı yeryüzünde.

Okuyun ki bilin, tek sivil cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer'di sivillikle bahsettiğim arkasında siyasi parti bırakmamaktır takdir edersiniz ki, Dış İşleri bakanı olduğunda yavru vatan Kıbrıs'ı satmayan ve Avrupa'nın önünde düğme iliklemeyen adam Deniz Baykal'dı, düşen uçağı bulunamayan parti başkanı ise Muhsin Yazıcıoğlu ve sıradaki tek hedef kimdir bilinmez.

Millete hizmet etmenin en kolay yoludur okumak öyle değil mi ? Çok okumakta başta kendine sonra hayata katttığın ve dahi katabileceğin en güzel yarar. Millete faydanın olması demek millete sahip olman demek değildir, anadolu da bir laf vardır '' Öküz tahta geçince padişah olamaz ama Saray ahır olur'' yani sen sen ol tahta geçmeye çalışmaktansa önce bil öğren. Bunu yaparken de şunu asla unutma herkes geçici Türk milleti ve Atatürkçü düşünce kalıcıdır. Kısacası her devir de şak şakcı olma.

 

 
Toplam blog
: 3
: 79
Kayıt tarihi
: 31.01.15
 
 

İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Dış Ticaret Programı/ Istanbul Aydin University Foreign Tra..