Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '14

 
Kategori
TV Programları
 

Ne Diyosuun bu akşam başlıyor

Ne Diyosuun bu akşam başlıyor
 

ne diyosun


Uzun süredir kanal d ekranlarında teaseri dönen dizi nihayet bu akşam başlıyor bende dizinin fragmanından aldığım elektrik ile bu dizinin tutacağını ve bana göre 2014 yılının en eglenceli dizisi olacağını tahmin ediyorum. Dizinin konusu ise şöyle ; Geçmiş dönemde sevgili olamayan iki genç Ali Kemal ve Cansu görünen o ki ayrılığı da beceremiyorlar. 4 yıl sonra karşılaşırlar. Ayrı kaldıkları dönemde bir türlü ilişkilerinde başarılı olamamış ve akıllarının bir köşesinde hep birbirlerini düşünmüşler.

Bu batmış aşk hikayesinin bir de çok yakın tanıkları var; arkadaşları Binnur ile Derman. Bu iki arkadaş da işleri karıştırıp iyice çıkmaza sürüklüyorlar.

Bu eğlenceli dizi bir aşk hiyasini anlatılmıyor ama ayrılığın içindeki aşkı anlatmaya adaydır. Ayrılanların ama unuttum diye yalan söyleyenlerin dizisidir Ne diyosuun.

 

Başrollerini ilker aksum ve dilara gönderin paylaştığı dizide ilker aksum ali kemal rolü ile izleyenlerin gönlünü çalacak ve eğlenceli dakikalar yaşatacak seyircilerine. şimdiden iyi seyirler

 
Toplam blog
: 205
: 2301
Kayıt tarihi
: 15.02.14
 
 

Adım Mert, 31 yaşındayım evli ve 1 çocuk babasıyım, hayattan öğrendiklerimi burada paylaşacağım. ..