Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Ne kadar cesursunuz?!

Ne kadar cesursunuz?!
 

Ne kadar cesursun bu hayatta?... Neleri göze alabildin şimdiki yaşamına kadar? Ya da aldığın bu cesur kararlar seni ne kadar istediğin yere getirdi?

Cesurolmak maalesef şu anki hayatımızda sadece olumsuz anlamda daha çok kullanılıyor. Peki bu cesurluk kelimesinin önemi neresinde?

Bir düşünün verdiğiniz en CESUR kararlarınızı… Mantıklı bir karar verme süreci benim görüşümde cesur olmak demektir. Neden mi?

Duygusal bir karar verdiğimiz zaman bunun bütün olasılıklarını düşünmeye başlarız. Oysaki Cesur kararlar aldığımız zaman bunun sonucunu düşünmeyiz! İşte mantıklı gelen ilk şeyi yapın kuralı aslında budur cesur olmak!

Sözlük anlamında bile atılgandeniliyor CESUR kelimesine. Atılım için yaptığınız ilk karar her zaman doğru olan karardır! O yüzden bazı kararlarınızı alırken cesur olun! Bu sizi başarıyagötürecek ilk adım olacaktır. Tabii ki olasılıkları hesaplayacaksınız, bununla birlikte vereceğiniz MANTIKLI karar zaten sizin düşündüğünüz, sizin dünyanızdan ve sizin istediğiniz gibi şekillenebilen bir karar olacaktır.

Sadece size düşen, bunu uygulamak ve duygusal olarak bunu sorgulamamak. Yine eğitimlerimde ve seminerlerimde söylediğim gibi JUST DO IT! Sadece yapın..!

Sevgiyle kalın!...

Cengiz SOYKÖK

 
Toplam blog
: 70
: 1658
Kayıt tarihi
: 06.08.12
 
 

Psikoterapist / Hipnoterapist - Yüz ve Vücut Dili Analisti - Yazar - Gezgin ..