Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '10

 
Kategori
Siyaset
 

Ne kadar Ermeniyiz?

Ne kadar Ermeniyiz?
 

Türkmüyüz ermenimiyiz.? bizde bilelim.


Ermeni soykırım tasarısı başta Amerika sonrada iİveç parlamentosundan geçmiş, buna karşılık olarak ulusal bir tepki ortaya konulamama zaafiyeti görülmüştür. Bu durum ülke halkını gerçekten üzmüş olabilir mi hiç zannetmiyorum. Belli bir kesim küçük tepkiler göstersede iktidar kendi icraatlerinin arkasında olduğunu tekrarlamıştır.

Amerika Ermenistan'la aranızdaki sorunları çözün derken gözdağı vermiş, Ermenistan'la aranızdaki protokolleri yürürlüğe koyun uyarısını yapmıştır. Amerika bir taraftan soykırım tasarısını kendi mesclisinden geçirerek Türk halkını rencide etmiş, diğer yandan aba altından sopa göstermiştir.

Dünya halkları biliyor mu ki 702.000 Türk müslüman insanın savaş dışında 1915 te Ermenilerce katledildiğini, Anadoluda ekmek fırınlarında diri diri çoluk çocuk demeden vahşice yakıldığını. 150.000 Ermeninin göç yolunda hastalıktan öldüğünü dünyaya kim anlatacak?

Aman ağam darılmasın paşam kızmasın yazmayın çizmeyin, düşmanımızla dost olalım politikaları sonucunda bugünkü hale geldik. Türkler soykırımcı ilan edildi, en kötü olanı ise Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa kemal Atatürk dünyaya soykırım yapmakla itham edilmiştir.

Ne yazık ki ülkede kulluk politikası uygulamak milli iradeyi yok etmek, Cumhuriyetin temel taşlarını yerinden sökmek acizliğin, maşalığın açık bir göstergesidir.

Ülkemizde 13 milyon işsiz varsa her işsizi 5 kişilik bir aile olarak düşünürsek demek ki 65 milyon kişi aç demektir. Bu 65 milyon Türk insanı aç yaşarken sayın başbakan Türkiyede yüz bin kaçak Ermeni yaşıyor sınır dışı ederiz diyor. Hangi vicdan kabul eder ki kendi halkı aç ve işsiz yaşarken başka ülke vatandaşını kaçak işçi olarak çalıştırmayı.

Türkiye bir Hukuk devleti deniliyor, hukukun içi boşaltılmış bir guguk devleti olmuştur. Peki yüzbin kaçak ermeni vatandaşlarını ülkemizde çalıştırmak suç değil midir? Hukuktan bahsedenler kaçak ermenileri çalıştırmakla yasaları ihlal etmiyorlar mı, aç işsiz vatandaşlarımızın haklarını çiğnemiyorlar mı.?

Bu bağlamda kaçak işçi çalıştıranlara göz yuman çalışma bakanı da başbakanı da suçludur, hani adı ergenekon olan ne olduğu bilinmeyen iddialarlar paşalarımızı, generallerimizi tutuklayan sözde adaletin temsilcileri savcılar neden görevinizi yapmıyorsunuz.?

İŞTE BİZ BU KADAR ERMENİYİZ.

Ben şahsım olarak Ermeni değilim bunu kabul etmem, Türk oğlu Türküm ama dün sokaklarda bağıranlar bunu doğrulamışlardır. Demek ki kaçak ermenilerinde Türkiye'de dokunulmazlıkları var birileri tarafından korunuyorlar, sınırdışı ederiz lafları safsatadan ibarettir. "Isıracak köpek dişini göstermez der" atalarımız çok doğru da söylemişler.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..