Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '20

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Ne kadar farkındayız?

 

Yepyeni bir günden merhaba. 

 

Mutluluk bazen içimizde açan çiçeklerdir. Hayat en güzel hediyedir. Yaşamak. Alıp kabul edebilmek.. Mutluluk ayrıntılarda saklıdır. Bugün hayatın hediyelerini alıp kabul etmeye var mısınız? 

Belki bugünkü hediyelerimiz, mutluluklarımız, fırında pişen mis gibi bir ekmek... Sıcacık, üzerinde dumanı tüten   bir çorba... Kabarıp üstü çatlamış kakaolu bir kek...  İnternette izlediğiniz komik hayvan videoları... Gününüze enerji katan spor videoları... Belki bazılarınızın bahçesinde açan birbirinden renkli çiçekler... Pencerenizin önüne koyduğunuz ekmeklere gelen, cıvıltılarıyla gününüze neşe katan kuşlar.. Yanınızda olan ya da size bir telefon kadar yakın olan aile bireyleriniz... Sokakta geçen bir köpekle karşılaşan bir kedi... Dostlarınızın doğum günü mesajı... Merhaba nasılsın diyen içten bir whatsapp mesajı... Çocuğunuzun minik bir kahkahası... Yaptığınız lego oyuncaklar... Bitirdiğiniz puzzle tablosu... Evinizdeki ara sıra konuşmaktan zevk aldığınız çiçekleriniz... Yaşamınıza eşlik eden evcil hayvanlarınız. İnce belli bir bardaktaki tavşan kanı çay.. Kokusu yan odaya kadar giden davetkar bir fincan kahve… 

Sizin iyi ki hayatımda var dediğiniz her şey... Aklınıza gelebilecek milyonlarcası... Bazen her gün elimizin altında olup da bize bir hediye olduğunu farketmediğimiz sayısızca güzellik. Hepsi orada bizim farketmemizi, alıp kabul edebilmemizi, görüp mutlu olmamızı bekliyor. 

Siz bunların ne kadarının farkındasınız? Hepsini alıp kabul edelim mi? 

Bunları alıp kabul etmenize, farkında olmanıza engel olan her şeyi iptal edelim mi? #accessbars

Hayatımdaki her şeyin kıymetini biliyorum. 

Her an farkındalığımın yükselmesinin nasıl bir his olduğunu biliyorum. 

Çevremdeki güzellikleri görmeyi biliyorum. 

Hayatın bana sunduklarıyla mutlu olmayı biliyorum. 

Şükretmeyi biliyorum. 

Evet yazan herkese #thetahealing ile yüklenecektir. 

Farkındalığımızın, bilinçliliğimizin artarak çoğaldığı bir yaşam için neler mümkün? 

 

 
Toplam blog
: 5
: 295
Kayıt tarihi
: 02.04.20
 
 

Eski gazeteciyim. Halkla ilişkiler ve İşletme mezunuyum. Hobi olarak başladığım fotoğraf çalışmal..