Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '15

 
Kategori
Spor
 

Ne mutlu spor adamı olabilenlere

Ne mutlu spor adamı olabilenlere
 

kayseri spor adamları derneğinin vefa gecesinde ödül alanlar.


Ben malumunuz pür amatör bir spor adamıyım.  Spor adamı olabilmek için çok emek verdim, şaka değil en az 40 yıl gecemi gündüzüme katıp spor adamı olabilmeye çalıştım. Tam anlamıyla olmasa da birazcık olsun Spor adamı olmanın mutluluğunu yaşıyorum tüm sevdiklerimi de  her fırsatta spor adamı olmaya davet ediyorum.

          Tamamen bana ait olduğunu düşündüğüm bir özdeyişim var ‘’ SPOR ADAMI OLMAK EMEK İSTER, TERTEMİZ BİR YÜREK İSTER, NE MUTLU SPOR ADAMI OLABİLENE’’ Bu sözleri zaman, zaman ifade etmekteyim. Malumunuz  spor da başarının sınırı yoktur en büyük rekorlar bile gün geliyor yeni rekorlarla egale ediliyor, nice şampiyonluklar unutulabiliyor ama spor da kazanılan dostluklar, elde edilen güzellikler insanlar yaşadıkça yaşıyor.

               Dünya meşakkatinden olsa gerek sporun olmazsa olmazlardan vefa duygusu körelmeye her insan gibi spor adamları da  kendilerini  hayatın hızlı akışına kaptırmakta ya sanal dünyada, ya tv karşısında zamanını harcamakta eş dost ziyaretlerini ihmal etmekte olduğundan dostlar, arkadaşlar arasında paylaşım azalmaktadır. Halbuki acılar paylaşıldıkça azalır, neşeler, sevinçler , güzellikler artarmış.  İşte başta Fehmi Kuş dostum olmak üzere birkaç arkadaş bir araya gelip kaybolmaya yüz tutmuş  güzel hasletleri canlandırmak  için Kayseri spor adamları derneğini kurduk.  İyi de yapmışız spor adamlarını zaman, zaman da olsa bir araya getirdikçe onların mutluluğunu görüp bizde mutlu olduk.

           Bir çoğunun hayal bile edemeyeceği büyük toplantılar yaptık.  Uzaklardan , hatta çok uzaklardan  gelen spor adamları oldu.  İlkin Erciyes de 700 kişilik  yemek verdik. Ardından yılda 2 şer kez olmak üzere  2 yıl da dört vefa gecesi düzenledik. 

            Niyetimiz bu toplantılarda verebildiğimiz kadar spor adamına plaket verebilmekti. Bu düşünceyle ilk toplantımızda 10,sonra ki toplantılarımız da da 20 şer spor adamına plaket verdik.

           Bütün bunları spor adına, dostluk adına, kaybolan vefa duygularını canlandırmak adına yaptık başkaca  hiçbir beklentimiz yok.

          Bunları yaparken de çok büyük övgüler yanın da acımasız ama mesnetsiz yergiler de aldık. Kendi ellerimizle yetiştirip, bir yerlere getirdiğimiz yeni yetmelerin kaprisleriyle karşılaştık. Ama hiç birine aldırmadık, hiç kimseye kırılmadık cevap verilmesi gerekenlere usulü dairesinde cevap verdik, yolumuzdan dönmek gibi bir düşüncemiz olmadı aksine daha da çok çalışıp , daha da iyi şeyler yapmak gayreti içerisindeyiz.

 
Toplam blog
: 47
: 695
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

Övünmek gibi olmasın amma hem pür amatörüm ve de Kayseri'liyim. Amatörüm çünkü hayatım boyunca paray..