Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Trabzon doğumluyum. Uluslararası ve ulusal şirketlerde uzun süre finans yöneticiliği yaptım. Ekonomi ve finans konuları benim için hem hobi hem para kazanma alanları oldu. Severek yapılan işlerde her zaman başarılı olunduğuna  inanırım. Gandi'nin "Düşüncelerine dikkat et davranışlarını belirler,davran..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yiğit Bulut! Ya mevcut durumu övme ya da Kemal Derviş'i yerme

yigit kısmını atabilirsin, galatasaray lisesi mezunlarında paraya yakın olmak için her şeyi yapan adamlar vardır, bu beyefendi de hızla yükselince "yeni zengin" psikolojisine girdi, ne yapacağını şaşırdı. Teknik analiz yapar biriyken habertürk tv'nin başına geçince kibleyi şaşırdı, sonuç ortada. Herkes yiğitin sadece bulut olduğunu anladı.

22 Ekim 2010 17:30
Fındık Üreticisinin kaderi Belli Oldu : Belirsizlik

Fındık konusunda okuduğum en iyi yazılardan biri, teşekkürler

07 Eylül 2009 13:28
Türkiye'deki son bir yıldaki açılım ve gelişmlerin gerçek nedenleri

Karadeniz'in bölge olarak çok önem kazandığı ortada, ortada ama daha bu alanda Karadeniz Stratejik Araştırmalar adında bir kuruluşumuz bile yok, biz kahve köşelerinde sohbet ederken el oğlu almış sazı eline hem çalıyor hem söylüyor.Buradan söylüyorum üniversiteler,odalar,belediyeler uyumayın uyumayın Karadenizin önemini teslim edecek kuruluşlar kurun da Emperyalizmin oyuncağı olmayalım. Tunc Karadeniz

07 Eylül 2009 13:23
 
Toplam blog
: 25
: 1298
Kayıt tarihi
: 16.06.06