Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '22

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Ne Zaman İzin Verdin

Ne kadar sıklıkta hayatınızda yeni bir şey/lerin başlamasına izin veriyorsunuz?

Belki de bu izni verdiniz. Fakat bir dizi engelle karşılaştınız.!!! Ya bu engeller, dış güçlerle ilgili değilse!!! Daha çok kendi yaşam gücünüzün akışıyla olan ilişkiniz ile ilgiliyse?

Nefes alma şeklinizin yaşadığınız hayatı nasıl yansıttığını keşfederek daha dolu, sağlıklı ve bol bir yaşama sahip olabilirsiniz. Bildiğiniz gibi kadim bilgiler gerçek zenginliğin içeriden geldiğini söylerler. Tüm kişisel gelişim uygulamaların alt yapısı bu görüş üzerine kurulmuştur. Şu an yaşadığınız hayatın gerçekliğindeki bir eksiklik olduğunu düşünüyorsanız, bu içerideki başka bir deyişle bilincinizdeki bir eksikliktir. İşte bu noktada bolluk/bereket hayallerinizin önünde beliren engelleri kalıcı olarak ortadan kaldırmak için önce nefes alma şeklinizi değiştirmeniz gerektiğini bilmek çok önemli. 

Çoğu kişi gibiyseniz, ortalama olarak solunum sisteminizin yalnızca üçte birini kullanıyorsunuz, demektir.

Geri kalan 2/3 zor duyguları ve deneyimleri bastırmak ve kendinizle ve dünyayla etkileşimlerinizde bir güvenlik duygusu yaratmak için kapatıldı.

Bu fiziksel kısıtlama, vücudunuzun açık, sağlıklı ve dengeli kalması için ihtiyaç duyduğu yaşam gücü akışından sizi koparır ve aynı zamanda en çok arzu ettiğiniz şeylere karşı direnç katmanları yaratır. Transformal nefes tekniğiyle enerji merkezlerinize tamamen nefes alarak, zihninizi ve kalbinizi netlik ve odakla canlandırarak bu direnci temizlemeye başlayabilirsiniz. 

Sonuç ne olacak derseniz?

Niyetlerinizi kendinize çekmek için çekim gücünü kullanmaya başlarsınız.

Nefes almayla olan ilişkiniz, kendi yaşam gücünüzle olan ilişkinizi yansıtır - ve tüm olan

Nefesinizi genişletmek, sabırla sizi bekleyen arzu ettiğiniz güzel şeyleri alma yeteneğinizi artırır.

Solunum düzeninizi değiştirmek, bilinçsiz davranış kalıplarını da bozabilir. Dr. Judith Kravitz'in nefes alma teknikleri, entegre bir şifa ve bütünlük planı için metafizik, nefes analizi, ses iyileştirme, vücut haritalama ve diğer şifa ve ruhsal ilkeleri birleştirdiği için tezahür etme gücünüzü artırır.

Nefesiniz, Evrenin elektronik güçlerinde ustalaşmanın anahtarıdır...

Düşündüğünüz ve hissettiğiniz şeysiniz - hayatınızdaki her deneyimi yaratan şey budur. Farkındalık ve rehberli, bilinçli bağlantılı nefes alma uygulamalarıyla titreşiminizi nasıl yüksek tutacağınızı öğrenirsiniz. Ve hayatınızdaki iyi şeyleri çekmek için bir mıknatıs haline gelirsiniz. Ne istemediğinize odaklanmak yerine, istediğinizi tezahür ettirerek Çekim Yasası ile bilinçli olarak çalışmaya başlayabilirsiniz.  Nefes seansları sırasında niyet ve dikkatin birleşik gücüyle çalışarak, istediklerinizi kolayca hayatınıza sokma fırsatını yakalarsınız.

Her Daim Sevgi ve ışıkla

Sibel KAVUNOĞLU

 

Kaynak: Dr. Judith Kravitz

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..