Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '10

 
Kategori
Güncel
 

Ne zaman yetecek?

Ne zaman yetecek?
 

Bu soru sayın başbakana ve etrafındaki yöneticileredir. “Türkiye’nin Kuzey Irak sınırındaki Çukurca İlçesi’nde, gece saatlerinde bir grup PKK’lı terörist, Kavşak- Uzundere bölgesi arasındaki Hantepe'de konuşlu askeri birliğe sızma girişiminde bulundu. Askerlerin anında müdahale etmesiyle çatışma çıktı. Bölgeye takviye komandolar gönderilirken, çatışma aralıklarla sabah saatlerine kadar sürdü.
Teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında 6 askerin şehit olduğu, 17 askerin yaralandığı belirtilirken, yetkililer kesin şehit ve yaralı asker sayısının belli olmadığını söyledi.”

Evlatlarımız bir bir toprağa düşüyor. Kanları yerde kalıyor.

Gazetelerin manşetinde başbakanın bazı idamlar için gözyaşlarını tutamadığı vardı. Ağlayan başbakana değil teröre çare bulan başbakana ihtiyacımız var. Kimse kusuruma bakmasın.

Terörün merkezi burnumuzun dibinde kandil dağı. Ve terörün bu günkü patronu Karayılan, mücadeleyi onlarca yıl daha sürdürebiliriz diyor. Kim bu adam! Üç-beşbin çapulcu lideri. Karşısında dünyanın sayılı bir ordusu.

Postal yalayıcı oradan alay ediyor. Bizde terörist yok diyor. Birde tehdit var. Topraklarıma girerseniz karışmam.

ABD sorduğunda işbirliği nutukları atıyor ama görüldüğü gibi yalan.

Başbakan kendini kurtaracak anayasa değişikliği için halka gidiyor. Sorsa ya halka “Kandile gidip tüm teröristleri yok edelimi” diye. Soramaz tabii. ABD kızar sonra.

Benim naçizane arzum. Ordu gücünü göstersin. Kandile gidip gerekirse kandil dağını haritadan silsin. İhanete kalkarsa Barzaniyi de yok etsin. Türk halkının aşağılandığı yeter. Değilse gelen her şehit başbakanın ve kurmaylarının hesabına yazılıyor. Belki yasaları değiştirip hesap vermekten kaçabilirler ama benim gibi düşünenlerin vicdanlarında mahkum olacaklardır.

20/07/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..