Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '10

 
Kategori
Sinema
 

Necati Şaşmaz canlı yayında türkü okudu

Necati Şaşmaz canlı yayında türkü okudu
 

Kurtlar Vadisi'nin ünlüoyuncusu Necati Şaşmazözel hayatından kesitleranlattı ; türkü okudu


Kurtlar Vadisi dizisinde namıyla şanıyla Polat Alemdar olarak bilinen oyuncu Necati Şaşmaz, canlı yayında " Odam kireç tutmuyor " türküsünü okudu ve özel yaşamından kesitler anlattı. Önce bu oyuncumuzun yaşam öyküsünü çok kısa şekilde anlattıktan sonra konuya gireceğim.

Eski MHP milletvekillerinden Tahir Şaşmaz'ın yeğeni olan Necati Şaşmaz, 1971 yılında Elazığ'da doğdu. Eğitimini Kanada'da tamamladı. Bir süre Amerika'da kaldı. Sonra yurda dönerek kendisine ait sigorta işleriyle geçimini sağlamaya çalıştı. Bir gün Türkiye sinemasının ünlü simalarından biri olan Osman Sınav'dan kendisine bir teklif geldi: " Bir dizi düşünüyoruz, başrol almak ister misin? "

Talih kuşu, Necati Şaşmaz'ın omuzuna konmuştu. Teklifi kabul etti. Allah, yürü kulum, dedi, Necati yürüdü. Ve gerisini zaten biliyorsunuz.

Dün Kanal D'nın " Şaffaf Odası" programında Güneri Civaoğlu'nun konuğuydu. Şiiri, spor olarak yüzmeyi, tasavvuf müziğini sevdiğini söyledi. Bu arada herkesin merak ettiği bir konuyu da açıklığa kavuşturdu: " Ben şimdiye kadar hiç kimseye aşık olmadım, fakat bu, aşık olmayacağım anlamına gelmez " dedi. İsrail ve Filistin konusuna değinirken de şöyle dedi: "Ben, ezilen baskı gören insanlardan yanayım. Yakında Filistin'le ilgili çalışmalarımı da sergileyeceğim"

ŞEMSETTİN MURAT

 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..