Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ülkemde, çevremde olup biten her şeyi, bildiklerimi, gördüklerimi, okuduklarımı ve duyduklarımı, hem ben de hem de içimde kalmasın diye yazacağım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
ANAP DYP birleşmesine negatif bakıyorum

Birey olarak bizim için önemli olan, yaşama modernleşme ve kentleşme yönünden mi yoksa kasabalılaşma yönünden mi baktığımız olabilir, siyasi tercihimizi de o yönde belirleyebiliriz, ancak bir siyasi partinin sadece o pencereden bakarak kentlileşme sürecine nasıl katkıda bulunacağını merak ettim. Bu süreçte -sizin deyimizle- kalabalık köylüleri ne yapacağız? Bekleyecekler sırası gelen mi kentlileşecek? Bana sanki, okumuşla-cahilin, kentli gözle-köylü kafasının oylarının aynı sandıkta toplanıp eşit ağırlığa sahip olmalarına da razı değilsiniz gibi geliyor. Yanlışsam lütfen düzeltin. Saygılar.

21 Nisan 2007 00:30
Depresyondayım...

1-Depresyon bir hastalık adıdır. Nedenleri çeşitleri ve tedavisi vardır.Ah almak, birilerini kırmak, hak etmek depresyon sebebi değildir. Siz doktorların deyimiyle tetikleyicisi bile değildir. Tanrı elindeki gücü başkalarının hıncını almak veya ahını çıkartmak için kullanmaz. 2- Okuduklarımdan anladığım kadarıyla kızgınsınız, öfkelisiniz, kırgınsınız. Bunlar ruhunuzun kızgın kumlardaki halidir. Serin sulara atladığınızda geçer. Siz doktorların deyimiyle klinik depresyon bunlardan farklıdır. 3- Milliyet blogta yazan bir bloggerin 05.12.2006 tarihli "Herşeye Baştan" başlıklı yazısını okumanızı tavsiye ediyorum. 4-Kendinizle başbaşa kalmayın, kimi bulursanız konuşun. İnsanın derdini insan alır. 5- Teflon tava gibi olun, stresi alın ama üzerinize yapıştırmayın. Sünger gibi emmeyin. Erkekleri, kadınları kendinizi, başkalarını suçlamayın. Her şey insan içindir. Her şey gönlünüzce olsun.

22 Ocak 2007 12:43
Sadece blogcusun; gazeteci değil!

Sayın Yıldız, Ferdi için yazanlardan sonra bu yazında da orantısız güç kullanmışsın. Bu kadar kızgın olmana ve insanlara öfkeyle bakmana neden olacak yaşamışlıkları 30 seneye sığdırmamış olmanı dilerim. Haddimi aşarak, kimsenin kimseye had bildirmeye haddi olmadığını düşünüyorum. Haddinin bildirilmesi ve haddini bilme korkusu özgür blog yazmanın önünde engel olmamalıdır. Beğendiğimizi okuruz. İz bırakan bırakır. İyi olan kazanır. Öteki"ne hoşgörü hiç olmazsa burada egemen olsun. Nezaket kuralları da imla kuralları kadar dikkate alınsın ve bırakın herkes yazsın, herkes okusun. Saygı ve sevgiler

19 Aralık 2006 12:38
 
Toplam blog
: 10
: 1143
Kayıt tarihi
: 22.07.06