Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1960 ANKARA doğumluyum. Evliyim. İki çocuk babasıyım. 1979 yılında Zırhlı Birlikler Assubay sınıf okulunu bitirdim. 2006 yılında emekli oldum. Halen Oğlum Serhat SÖYLEMEZ' in   firması www.ncssuaritma.com.tr  su arıtma firmasına gönüllü yardım ve danışmanlık yapıyorum.  

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Su Arıtma Cihazları Güvenli mi ?..

Sayın Mesut Bey, Su arıtma cihazları ahakkında yazdığınız yazınızı okudum.Ancak sizinde su arıtma ve su arıtma cihazları hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığınız kanısına vardım. Su artıma sektörünün Türkiye'de henüz yeterince anlaşılamadığı bir gerçektir. Her meslekte olduğu gibi Su arıtma cihazı satanların içinde de şarlatanların, bilgisizlerin olduğuda gerçektir. Ancak Su arıtma sektörünün içinde işini doru düzgün yapan, sağlıklı su üreten su arıtma sistemleri üreten satan, teknik destek ve teknik servis hizmetini veren pek çok firmanın olduğuda bir gerçektir. Yeni teknolojiler ve su arıtma sistemleri hakkında istenildiğinde belge ve bilgi paylaşımı yapılacaktır. Saygılar! Necip SÖYLEMEZ NCS SU ARITMA VE TASARRUF SİSTEMLERİ FİRMA YETKİLİSİ www.ncssuaritma.com

09 Mart 2012 00:19
Mobbing!....

Yazınızı okurken memleketin şuanki hali gözlerimin önüne geldi. 2010 yılına girerken 70 000 dinleme kararı ile milyonlarca vatandaşın dinlenmesi, kurumların birbirine güvensizliği, politikacıların birbirine güvensizliği. 14.8 düzeyinde açıklanan işsizlik, kapanan işyerleri, coplanan işciler. ÇOĞUNLUĞUMUZ PSİKOLOJİK TERÖRLE, BASKI VE YILDIRMA POLİTİKASIYLA KARŞI KARŞIYA DEĞİLMİYİZ? Saygı ve sevgilerimle.

04 Ocak 2010 11:51
Biz kimiz, ne istiyoruz?

BİZ KİM OLDUĞUMUZU, NE İSTEDİĞİMİZİ BİLİYORMUYUZ? "Biz kimiz, ne istiyoruz?" Bu soruların içeriğini ve bizlere yüklediği görevleri çok iyi anlayabilmek gerekir. Temel hak ve özgürlüklerinin ne olduğunu yeterince anlayamayan, haklarına sahip çıkamayan sorunlarının çözümü için seçilmiş yönetimlerin iş başına getirilmesinde ve icraatlarının kontrol edilmesinde sorumluluk üstlenmeyen zihniyetlerin çoğunlukta olduğu bir camia başkalarına kim olduğunu ve ne istediğini nasıl anlatabilir? Assubaylar olarak toplumsal barışı sağlamalıyız. Birlik ve beraberlik ruhu içinde örgütlenmeliyiz. Assubaylara yapılan hukuksuzluklara, adaletsizliklere yapılan ayrımcılığa dur demeliyiz. Onur mücadelemizin meşalesini taşıyan önderlerimizden Sayın Ersen GÜRPINAR'ın takdire şayan çabaları bizlere yol gösterici olmalıdır.

04 Eylül 2009 21:51
 
Toplam blog
: 27
: 2362
Kayıt tarihi
: 06.10.08