Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '07

 
Kategori
Siyaset
 

Neden Atatürk hedef alınıyor? Hedef neden Türkiye?

Neden Atatürk hedef alınıyor? Hedef neden Türkiye?
 

Bir alıntı ile açıklayalım...

Neden Atatürk hedef alınıyor? Suat İlhan, Türkiye'nin Avrupa Birliği ile ilişkilerini incelerken şu tarihi tespiti yapmıştı: Atatürk devriminden yani 1920'den önce, bugün Batı dediğimiz medeniyetin elindeki topraklar, 25.5 milyon mil kare idi.

1993'te bu rakam 12.7 milyon mil kareye, yani yarısına düşmüştür.
İslam dünyası ise 1920'de 1.8 milyon mil kare üzerinde egemenlik sahibiydi.

1993'te İslam dünyasının sahip olduğu topraklar 11 milyon mil kareye yükselmiştir. İşte, 1923'den beri süren mücadeleyi, kimin kazandığı bu rakamlarla ortadadır.

Avrupalılar, Amerikalılar, Atatürk adını duyunca, bu yüzden ifrit kesiliyor. Çünkü İslâm dünyasını ayağa kaldıran güç, Atatürk modelidir! Bugün ABD ve AB, hedef tahtasına İslâm'ı düşman olarak yerleştirdi ve Afganistan ve Irak işgallerine girişti. İslâm Dünyası'nı, yani enerji coğrafyasını ele geçirmeleri, Türkiye'yi ele geçirmelerine bağlıdır. Türkiye'yi ancak işbirlikçi bir ılımlı İslâm modeli ile elde edebilirlerdi. Türkiye elde edilince İslâm dünyasının içine Truva atı olarak sokulacaktır. Bunun için Atatürk'ü yıkmaya çalışıyorlar! Çünkü Atatürk, Türkiye'nin sigortası, Türkiye ise İslâm dünyasının en büyük güvencesidir! Azo'dan alıntıdır.

Sizi yürekten kutlarım. Tesbit bir harika. Lakin hedefte sadece Atatürk yok. İslam ve Atatürk birlikte var. Özünde ise TÜRKİYE var. Bakınız bir izlence yolluyorum.
Neden hedef Türkiye?
http://www.trtube.com/izle.php?v=nbrjlocmci

Saygı ile...
Ahmet Dursun

 
Toplam blog
: 30
: 727
Kayıt tarihi
: 14.02.07
 
 

Bazı konular vardır ki, tartışarak, yazışarak da fikir edinilebilir. Bazı konula ise özel çaba sarfe..