Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '13

 
Kategori
İnançlar
 

Neden Babaların cezasını Çocuklar çekiyor?

Neden Babaların cezasını Çocuklar çekiyor?
 

İnsan anne ve baba olduğunda en çok evladını seviyor. Bu sevgi o kadar körlük yapmaktadır ki bazen evladının tüm saçmalıklarını da görmezden gelebiliyor. Sonunda bu adaletsiz sevgi o evladı kendini sorgulamayan ve oto kontrolünü yitirmiş, hiç bir şeyden zevk almayan psikopata dönüştürmekte. Şımarık, huysuz ve toplumdan aynı ilgiyi bekleyen ve göremeyince kavga çıkaran tiplemeler bunun için var.

Elbette bu söylediğim her zaman için geçerli değil ama babalar ve anneler evlatlarıyla ilgilenmedikleri zaman kötü arkadaş çevresi ve birşey vermeyen okuldaki eğitim ile birleşince ortaya apaçi tipli donu düşük k....ın çatalı gözüken varlıklar çıkmakta.

Babalar genellikle gelecek dedim mi evlatlarının maddi anlamda geleceğini kurtarmak için adına şehir denen balta girmemiş ormanda hak yeme savaşına girdiğinde yapılan zulümler yüzünden alınan bedduaların birikimlerinin oluşturduğu sinerji C4 gibi evlatların başına bela olarak patlıyor.

Dikkatle okuyun şu ünlünün oğlu kızı şunu yaptı'dan tutun da mahallede bulunan zengin sınıfı ailelerin çocuklarının neler yapabildiklerini görün.

Babalar kapitalist düzende kazan da nasıl kazanırsan kazan diye çocuklarına helal ve haram ayrımı yapmadan onun bunun rızklarını yedirirlerse bir barda sevdikleri oğlunun ağzını burnunu kırarlar ya da kızlarının yatakları yol geçen hanına döner.

Bunlar en hafif cezalar. Zulme uğrayan yüreklerin ettikleri bedduaların değer katssayısına göre Yaratan kesilecek cezayı belirler.

Etme bulma dünyası.

En kötü baba, evladına haram yediren içiren ve ona ahlak vermeyen babadır. Dolayısıyla bir evladın yoldan çıkmasına en büyük sebep babalar ve evlat sevgisinin körleştirdiği bazı annelerdir.

Çocuklar ailede aldıkları eğitimi yansıtmaktadırlar. Elbette yetişkin olduklarında kendilerine hakikati doğruları söyleyen KURAN'la karşılaşacaklardır ama dindarım diye geçinenlerin bile bu kitabın içindekileri anlamak için değil de ayetlerini işleri okulları sağlıkları düzgün gitsin diye gözüne kestirdikleri ve islam BÖYÜKlerinin telkin ettiği cımbızladığı bazı ayetleri okuyup üfledikleri sisinden sıyrılarak nasıl içindekine ulaşacak?

İşte ders çıkaran akıllar için musibetler Kuran gibi yol gösterici olmaktadır.

Kendi evlatlarınızın geleceği için başka babaların ve onların çocuklarının hakkını yerseniz bulursunuz papazı.

(Bu yazdığım döngünün sadece 60 derecelik kısmına ait, diğer 120 derecelik kısmı başka bir yazıya kaldı) 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..