Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '20

 
Kategori
Dünya
 

Neden Öldürüldü..

ABD ile sürekli dirsek temasında olduğu Kasım Süleymani öldürüldü.

Kim öldürdü..

Amerika..

Nedenini sormaya gerek yoktur. Amerika bu, kendi çıkarları doğrultusunda yapmayacağı şey yoktur. Yapılan tüm işlemler dünya tuccarlarının kazanmasına yöneliktir.

Soğuk savaş döneminin sona ermesinin ardından 91 yılında ABD´nin Kuveyt´i işgal etmesiyle başlamış olan Büyük Ortadoğu Projesinin (BOP) kapısı aralanmış ve ikiz kulelerin bombalanması sonrasında Ortadoğunun yeniden şekillenmesi adımı iyice atılmış oldu.

İkiz kulelerin bombalanması konusu tamamen bir ABD-CIA tarafından organize edilmiş büyük bir eylemdi zira İslam coğrafyasına işgal gerekçesi için dünya kamuoyununu ancak o şekilde ikna etmeli ve algı meydana getirmeliydi.

Süleymani konusuna gelinirse..

ABD, Süleymani´yi yıllarca güya birlikte hareket ediyormuşcasına dirsek temasını sürdürerek asıl amaç olan BOP arifelerinde yok edilmesi gerekiyordu ve kendi çıkarları doğrultusunda CIA tarafından öldürüldü.

Dünya siyaseti insan odaklı yapılması gerekirken maalesef kan dökerek yapılmakta olduğunu görüyoruz. Başta Amerika olmak üzere Rusya olsun diğer ülkelerin tümü perde arkasında kan dökülmesine destek vermektedirler.

Amaç büyük..

Oyun büyük..

Küresel sermayenin gözü Ortadoğu coğrafyasında. Henüz bakir coğrafyaya piyasa ekonomisi modelinin hayata geçirildiğini bir düşününüz, küresel sermaye için büyük kaynak olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..