Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Neden olmasın

Neden olmasın
 

Lisandro Lopez


Lyon'un Benzemayı Real Madrid'e , Keita'yı Galatasaray'a , Juninho'yu Katar' a kaptırması ile kadrosundaki bu eksikleri doldurması için transfer girişimlerine girdiğini biliyoruz . Lyon'un yıllardır akıllı transfer stratejisi ile futbolcu yetiştirip büyük takımlara milyonlarca euro'ya sattığını zaten görüyoruz . Kulübün başkanı Jean-Michel Aulas bile itiraf ediyor "Oyuncu satmak ve yerine yine satalabilecek oyuncular almak" diye..

Bu düşüncede olan bir takımın tabii ki kadrosuna katmak istediği futbolcularda önemli olmak zorunda . Bunlardan bir taneside Arjantin'li Lisandro Lopez . Portekiz'in önemli kulüplerinden Porto'da forma giyen Arjantin'li forvet , güçlü fiziği , hava toplarına hakimiyeti ve sürati ile dikkat çekiyor . Takıma öyle bir güç veriyorki zaten geçtiğimiz Şampiyonlar Liginde Fenerbahçe ile oynanan maçta performansını hepimiz gördük .

Sezon sonunda Aziz YILDIRIM'ın "hiç bir yere gitmiyorsun seni yollamayacağız" dediği Guiza , geçen konfederasyon kupası üçüncülük maçında İspanya milli takımı formasıyla 2 gol atınca gidebileceğinin sinyallerini vermişti . Guiza'nın gönderilip yerine böyle bir futbolcunun takıma kazandırılması fenamı olur..

Yapılması gereken en mantıklı transfer ve bu sezonun bütün transferlerini unutturacak bir hamle olur..Böylesine güçlü bir futbolcunun , Avrupa'da ve Süper Lig'de başarılara imza atacağına dair söz veren bir takıma yani Fenerbahçe'ye gelmesi rüya olmamalı ..

 
Toplam blog
: 3
: 1106
Kayıt tarihi
: 05.07.09
 
 

1986 Nisan ayında İstanbul'da doğdum .. Öğrenim hayatımı İstanbul' da gerçekleştirdim ve şuanda öğre..