Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Neden saç ektirmeliyim?

Neden saç ektirmeliyim?
 

Saç ekimi yaptıranların büyük bir çoğunluğu, kellik sorunu çözmek içindir. Bunun yanı sıra sosyal ortamda kendine güvenleri genişletmek ve daha güzel ve yakışıklı görünmek istemeleridir.

Saç ekimi bu nedenlerin dışında bir travma ve kaza sonucu kafa bölgesinde oluşan yaraları izleri kapatmak için de sıklıkla yapılır. Bazı insanlar kelliği kabul edebilir. Fakat bunun üstüne birde kafada oluşan istenmeyen ve kötü görünen yaralar varsa, kişi bu yaraları saç ektirerek kapatabilir. İşlem sonunda hem yara veya kaza izleri hemde estetik olarak daha güzel bir görünüm kazanabilir.

Saç ekimi tüm Dünya da sıklıkla yapılıyor. Artık işlemde oldukça kolaylaştır. Ücretler deseniz eskiye göre çok ama çok daha ucuz. Saç ekimi ilk yapılmaya başlandığında oldukça fiyatları yüksek ve insanların soğuk baktığı bir ameliyattı. Saç ekimi yapan merkezlerde şimdiki kadar çok değil, estetik cerrahlarda işlem zorluğu nedeniyle bu ameliyatlara çok sıcak bakmıyorlardı. Fakat artık saç ekiminde geliştirilen yeni teknolojiler ile saç ekimi süreleri oldukça kısalarak, yapan merkez sayısı da oldukça çok. maliyetler rekabetten dolayı düştü.

Saç ekimi çok düşük fiyatlara kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Kendinize güveninizi arttırır. Hayata bakışınız değişebilir. Saçlı haliniz saçsız halinizde oldukça genç görünebilir. Genç olmakta insana mutluluk verebilir. Onlarla uğraşabilir zamanında kaybettiğiniz saçlarınızla tekrar değişiklikler ile daha mutlu olabilirsiniz.

Op Dr Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..