Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '16

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Neden SEO

Neden SEO
 

Eğer bir internet siteniz varsa, Seo sizi popüler yapar. Arama motorlarında sizi daha kolay bulunabilir hale getirir ve böylece hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

İnternette bir şeyler ararken genelde, arama sonucunda karşımıza ilk çıkan sitelerde gezinmeyi tercih ederiz. Eğer siteniz arama motorunda ilk sıralarda görüntüleniyorsa, bu durum markalaşmanızı, zaten bir marka iseniz de daha çok ziyaret edilen olmanızı sağlar. Bu nedenle arama listelerinde en üst sıralarda olmak ve rakiplerinizi geride bırakmak için Seo ile birlikte çalışmanız oldukça önemlidir. Bu şekilde internet sitenizin gelişimi  daha hızlı ve kaliteli olur.

Seo hizmetlerinden bir diğeri ise içerik geliştirme ile ilgilidir. Ziyaretçisini memnun edecek, ilgi ve çabayla hazırlanan özgün içeriklerin yer aldığı bir site daha çok takip edilir. İçerik kontrolü ve bu konunun üzerinde gösterilen titizlik, arama motorunda ilk sıralarda olmak kadar önemlidir. Çünkü Seo kendi takipçilerinizin dışında Google'dan  ziyaretçileriniz olmasını sağlar ve site içi faaliyeti ile de bu durumun devamlılığına yardımcı olur.

Neden Seo sorusunun diğer bir yanıtı ise sitenizin reklamıyla ilgilidir. Site donanımı için ve siteye ulaşımın daha kolay olması için gerekli bir çalışma olan Seo, reklam açısından oldukça faydalıdır. Arama motorunda yukarı sıralarda olarak, kendi çabanızla yapacağınız reklam getirisinden daha fazlasını elde edebilirsiniz.

Bütün bunların yanında birlikte çalışacağınız Seo uzmanını özenle seçmeniz ve bu konuda hassasiyet göstermenizde fayda var. Sorumsuzca yapılan Seo işlemleri yüzünden, beklediğinizin aksine daha kötü sonuçlar alabilir, sitenizin itibar kaybetmesi sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 4
: 205
Kayıt tarihi
: 03.06.16
 
 

Web sitesi kurucusu ..