Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '17

 
Kategori
Astroloji
 

Neden Yıldız (Doğum, Transit, El, İsim, Uyum) Analizleri?

Neden Yıldız (Doğum, Transit, El, İsim, Uyum) Analizleri?
 

Astrolojiye ilgi duyan olsun veya Astroloji cahilleri olsun Astroloji dedim mi sadece BURÇ anlıyor. Burç ve Burçlar, Kuran'da BURUÇ SURESİ'yle sadece Astrolojiye kapı aralar. Necim Suresi ki Necim zaten Yıldız demek yıldız Yunanca "Astro" demek zaten Astrolojiye işaret edilir. Ayrıca, Mutezile görüşlü İbni Sina'dan Mürcie görüşlü Muhittin Arabi'ye kadar geniş düşünce dünyası İslam aleminde Astroloji, Yıldız Haritalarıyla ilgilendiler.

 

Peki insan neden Yıldız Analizlerine İhtiyaç duyar? 

Bu analizleri yaptırmanın kendisine ne faydası olabilir ki?

Bu analizlerle nasıl bir Yol rehberliği ve Rol Analizi yapılır ki?

Bunlar Falcılığa girmiyor mu? Şirk mi? 

Kendim ve Aile bireylerim için ne tür analizler yaptırabilirim? 

Çocuklarda neden bu analizler yetişkinlerden daha önemli?

 

Eminim bir çok insanın kafasında bu ve buna benzer sorular vardır.

 

Şimdi bu soruları tek tek yanıtlayalım ve kafalarda soru işareti kalmasın.

İnsan neden Yıldız Analizlerine İhtiyaç duyar? 

Günümüzde insanlar çağın getirdiği sorunlar yüzünden zaten bir çok sorunla karşı karşı kalmakta, diğer yandan yaşam alabildiğine kolaylaşmakta aynı zamanda. Çağ hızla değişirken insan hayatın içindeki kendisine sunulan alternatifleri iyi görmeli, zamanında görmeli ve dikkatli ve sistemli hareket etmelidir.

Yıldız Haritaları, mesela Doğum Haritaları Analizlerinde kişi kendisini tanıma imkanını elde eder. Kişiliğini kimliğini anlar. Kendi iç dünyasında kimseye anlatmadığı derinlikler analizlerde ortaya çıkar. Bu insanın kendisine verilen doğumla gelen çipli bir kişilik kartıdır. Yetenekleri, sıkıntıları, bu kartın içindedir hep. Doğum Haritası analizleri işte bunu okumamızı sağlar. Bu ROL Analizidir. Bunu öğrenmeyi herkes ister. Diğer Analizler ise Transit Analizlerdir. Transit analizler ise şu an ki gökyüzü hareketlerinizin sizin yolunuzu nasıl etkilediğini, önünüzde bekleyen fırsatlar ve engellerin 12 çeşit varyanttan ( genel, mali, iletişim/kardeşler, aile/ev, aşk/çocuklar/sanat, Sağlık, Evlilik, Ahiret/Ruhsallık, Yüksekeğitim/İnanç/Yurtdışı, Kariyer/Şöhret, Arkadaşlar/Organizasyonlar, İç dünyamız/Gizli Düşmanlıklar ) hangisinde zorlanmalar ve kolaylıklar var durum nedir hayat yolunuz günlük haftalık yıllık üç yıllık 10 yıllık nasıldır net bir şekilde astro-navigasyon vazifesi gören bir analizdir. Bu ise YOL HARİTANIZDIR.

Bu analizleri yaptırmanın kendisine ne faydası olabilir ? Bu analizlerle nasıl bir Yol rehberliği ve Rol Analizi yapılır ki?

İnsan kendi elinde eğer kendi güçlü ve zayıf yanlarını bildiği, şeytanın ve nefsinin nereden yakalayacağını anladığı bir doğum haritası ile ROL'ünü anladığı bir analiz olursa, asla yanlış meslek seçmez, yanlış eğitimi almaya kalkmaz, kendisi ile anlaşamayacağı birine aşık olmaya çalışmaz. Çünkü tüm bunlar analizlerde ortaya çıkmakta. Mesela her insanın 5. evinde aşık olacağı insan tipi ile 7. evinde evlenmesi gereken insan tipi haritasında aynı olmayabilir. Çok istediğimiz aşık olduğumuz 5. evin yönlendirdiği kişi evlendiğimizde 7. evde plüton yüzünden mutlu olamayacağımız insan da olabilir. 30 yaş öncesinde sevdiğimiz bir meslen 30 yaş sonrasında nefret ettiğimiz meslen de olabilir. Bunlar hep doğum haritalarında belli olur. Hayatta Allahın insanı sınadığı en az iki unsur vardır. Bunlar haritalarda kesinlikle görülür. Sınavımızın ne olduğunu bilmek buna karşı gardımızı sağlam alma ve farkındalıkla sorunu çözmemize yardımcı olur Sünnetullah yönüyle, ayrıca ibadet yönü ise konuyla ilgili esmalar namazlar ve dualarla sureler manevi destekçimizdir ve Kabe'ye gittiğimizde hangi köşesinde durup dua etmemiz gerektiği bile Harita içinde mevcuttur çümkü Kabenin etrafını saran 360 derecelik Tavaf kuşağı Zodyakta her biri 30 dereceden olan 12 Zodyak kuşağıdır. ROL Analizinde kişi kendini tamamen tanır. ( Bu nedenle ben asla analizlerde insanları konuşturmam, mümkünse telefondan onları görmeden analizlerini yaparım, çünkü yüz görmek de insanı tanımaya ve analizrin objektif yapılmasına etki etmektedir. Bu olumlu yönde katkısı var gibi görülse de Analizlerin Objektif olmasına negatif etki eder. Bazı insanlar Astrolojik yorum yapıyor görünüp kişiyi dinlerler, onları konuşma kıyafet tarzından tanıyıp analiz ettiğinde de Aaa ne kadar iyi astrolog derler oysa o kişi Astrolojiyle değil yaşam tecrübesiyle analiz etmektedir). Neyse konu dağılmasın...

Transit Analizler ise Haftalık, Aylık, Yıllık, üç yıllık gezegen hareketlerinin insanın Doğum Haritasındaki kıyaslanmasıyla olur. Mesela Satürn yaklaşık üç senelik sınavların hangi evdeyse neye göre olacağının mesajını getirir. 4. evdeyse Aile ile sınanma gibi, 7. evdeyse boşanmaya yol açacak kadar evlilikteki gerçekleri görmeye neden olmak gibi. Peki bu durumda ne yapılmalıdır. Çıkan sonuçlara göre rehberlik burada devreye girmekte ve size neler yapmanız hangi stratejileri uygulamanız gerektiği de bu kez Rol Analiziniz belirlendiği için artık YOL Rehberiniz olarak Analizlerimiz işlevini tamamlar. Bunu iki şekilde yapar, bir; akılcı algoritmik stratejik tavsiyelerde bulunarak ve uygun esmalarla surelerle dua zamanları açıklanarak dualarla. Emek ve Dua beraberdir bu rehberlikte. 

Bunlar Falcılığa girmiyor mu? Şirk mi? 

Fal, kahve gibi fasulye gibi vb bir çok unsurun hiçbir bilimsel dinsel faktör olmadan gelecekten kesin bir bilgi veren -cek cak lı kelimelerle insanları boş beklentilere, saplantılara zaman zaman umutsuzluklara sürükleyen çözüm öneriside olmayan bir unsurdur. Kuran'da yasaktır. İslam Astrolojisinin 7 ilkesini kitaplarımda belirttim. Bu yedi ile özünü Fatihadan alır ve asla şirke Astrolojiyi bulaştırmaz. Asla gelecekten gaibden haberler vermez. Gökyüzü gezegen hareketlerinin insan insan doğum haritasındaki yapısına olan muhtemel etkilerini haddini bilerek Hava Raporu gibi sunar. Analizleriniz bir Gökyüzü raporudur. Yağmurun ihtimaline karşı sizi uyarır siz ister yağmurluğunuzu alır ister almazsınız yanınıza. İslam Astrolojisi, haddini bilir, asla Vedik Hint Astrolojisi gibi ölüm tarihleri ve kesin evlilik tarihleri hesaplamaya kalkmaz dönem olarak konuşur ve ecek acak ile konuşmaz. Daha edepli bir üslübu vardır.

Kendim ve Aile bireylerim için ne tür analizler yaptırabilirim?  Çocuklarda neden bu analizler yetişkinlerden daha önemli?

Analizler iki ana konuda yapılmakta, birincisi sözlü saatlik analiz. Bu analizlerde Doğum Haritası, Transit Etkileri ( Rol Analizi, Yol rehberliği) öne çıkan tüm hususlarıyla açıklanmakta. Ayrıca El içi resimlerinizin içi incelenerek Harita analizleriyle sağlaması uyumu belirtilmekte. İsism Analizi ve Haritanızla uyumu başarınıza etkisi de ele alınmakta. Zaman kalırsa sevdiğiniz biriyle olan uyum durumunuzda açıklanmakta.

Diğer analiz ise en az 23 sayfalık elle yazılarak hazırlanan asla bilgisayardan hazır çıktı olarak verilmeyen analizler. Bunda dekanlara kadar detaylar bulunmakta, eller, isimler, sevdiğiniz biriyle olan uyumunuz detaylı ele alınmakta. Transitlerle Doğum Haritanızın kıyaslanmasıyla ortaya çıkan 3 senelik hafta hafta detaylı enerji grafiğiniz ortaya çıkmaktaki hangi günlerin sizin için enerjisi daha iyi görebilmektesiniz. El çizgileri analizleri, isim analizleri, doğum tarihinizdeki nümerolojik ilginç bilgiler size açıklanmakta. 

 

 

Saygılar

Ayhan Özcimbit

ayhanozcimbit@gmail.com

 


 

 

 
 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..