Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Neden

Neden insan öldürür. Nedenlerini araştırmak biraz zaman birazda maddi olanak gerektiriyor. İnsanları anlamak başlıbaşına bir zaman dilimi ya ölümleri anlamak.

İnsan hangi ruh hali ile öldürüyor. Az önce Hrand Ding yazısını okudum. Giydiği ayakkabının altı delik bir insan. Neden delik bir ayakkabıyı kışın giyer bir insan bu ayakkabı su almaz mı bu ayakkabı bu insanı rahatsız etmez mi? Kendimi ölen yazarın yerine koyuyorum delik bir ayakkabı ile fikir adamlığı yapıyorum.

Acaba onu vuran ayakkabılarını delik bilseydi içi sızlarmıydı.

Bulanık suda balık avlamak zordur. Yazarı neden vurduğunu bilmeyen bunun sonucunu düşünmeden yapan acaba pişman mıdır.

Türkiye benimdir diyen zevata bakarsanız ne bilimde ne sanatta ne ekonomide başarısı olmayan insanlardır.

Milliyetçilik boş hamasi tavırlar değildir. Kahramanlık at avrat silahla olmuyor. Bizi gerçeklerden uzaklaştıran bu orta oyunu yakında bizi ermenilere de düşman edecek. Milliyetçilik Tabii olduğun milliyeti sevmektir ona bir saldırı oldumu kendini doğru ifade etmektir. Ekonomik olarak güçlü olmaktır. Törelerini iyi bilmektir. Anasına atasına saygısız olan bir zevat ne TÜRKLÜKTEN nede milliyetçilikten bahsedemez.

Bunun sebebi kim? Kim Trabzonu hedef seçti bunların işbirlikçileri kim bunu saygın olan büyük türk devleti bulacaktır. Bu işi yapanlar devletle hiçbir işi olmayan maşalar ve devletin adını kullanan birkaç mafyadır.

Büyük Türk dünyası ve ATATÜRK cumhuriyeti bu çirkin yakışıksız olayı ve geçmişteki olayları bulacak kadar güçlüdür. ve hiç kimse bunu gizleterek TÜRKİYE' yi küçük düşüremez.

 
Toplam blog
: 6
: 691
Kayıt tarihi
: 20.10.06
 
 

Karadeniz'in en önemli ili Trabzon'da hayatın bana tanıdığı fırsatla 36 yıldır yaşamaktayım. Karade..