Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '11

 
Kategori
Futbol
 

Nedir bu Galatasaraylıların Hagi'den çektikleri

Nedir bu Galatasaraylıların Hagi'den çektikleri
 

Hagi'ye elveda demek icin gec kalindi bile...


Amerika'da sabah uykumdan fedakarlık yapıp hani bir ihtimal Galatasaray biraz güzel top oynar diye televizyonun başına dikildim. İlk yarıyı izlerken biraz da hoşuma gitmedi değil takımın oyunu. En azından rakibe hiç pozisyon vermedi Galatasaray defansı. Bir iki tane de iyi atak yapilmadı değil. Devrenin sonuna doğru Pino'nun zarif çalımı ve müthiş asisti ile gelen gol kalbimin derinliklerinde küllenmeye yüz tutmuş Galatasaray için sevinme duygusunu biraz olsun tekrar canlandırdı. Devre arasi Ridvan Dilmen de Galatasaray'in oyununu oven yorumunu dinleyince zevkten dort kose oldum. Biliyorum, bu anlattigim seyler cok siradan seyler fakat bu sene Galatasaray'lilar icin olaganustu. Daha sonra icimden ya Galatasaray soyle bir iki gol daha atar da farkli bir galibiyet alirsa tadindan yenmez diye gecirerek ikinci yariyi izlemeye basladim. 

Gel gor ki ilk yaridaki Galatasaray'in yerinde yeller esiyordu. Defanstan dan dun vurulan toplara mi yanarsin, hic hucum yapilmayisina mi yanarsin. Sonra Neil'in gereksiz calim girisimiyle topu kaptirisi ve Caglar'in bilincsizce topu kornere atisi. Ve kornerden yenen cok gereksiz bir gol. Devre arasindaki butun hayallerim yikilmisti. Yine eski tas eski hamam dedim kendi kendime. Fakat o da ne. Bu sene hicbir varlik gosteremeyen Aydin super bir vurus yapti, direkten donen topa Pino oyle bir vurdu ki. Belki de Galatasaray'da yilin en guzel goluydu. Zaten takimin toplam kac golu olacak ki yil sonuna kadar? Tekrar icimde bir sevinc, bir huzur. Takim yine kontrolu eline almis, arada bir pozisyona da giriyor. Daha ne isterim? Fakat kim bilebilirdi ki bu manzaraya sevgili Hagi'nin usta degisiklikleriyle kalin bir comak sokacagini? Stancu- Baris degisikligi. Bu degisiklikten sonra yaklasik 5 dakika acaba Hagi ne yapmak istiyor olabilir diye dusundum ama bir cevap bulamadim. Sonrasi daha beter. Butun oyuncularin yerlerini degistiren, defansin yapisini alt ust eden Caglar- Mustafa Sarp degisikligi. Mustafa Sarp ortaya, Hakan Balta sola, Cana stopere. Degmeyin Hagi'nin keyfine. Hagi galiba yanlislikla playstation da oynuyor zannetti. Guzelim defansin dengesi de dagildi gitti. Sonrasi malum. Hakan Balta'nin her zaman ki gibi adamini tutamayisi ve gol. Ardindan Cana'nin defansta topa sacma sapan vurusu, yine gol. 

Anlasilan o ki Galatasaray ile ilgili bu kadar masum bir hayal bile kuramayacagiz bu sene. Sevgili Hagi, senin sayende Rijkaard'i bile ozler olduk. Gel artik cektirme bizlere. Bitsin bu eziyet. Biz seni hep Galatasaray'in yildizi Hagi diye hatirliyalim. Bence sen de bundan sonra teknik direktorluk yapma istegini bir kez daha gozden gecir ne olur. Galatasaray'a yazik oldu, baska takimlara olmasin. 

 
Toplam blog
: 17
: 402
Kayıt tarihi
: 02.09.09
 
 

1979 yılında İstanbul'da doğdum. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Ogretmenliği bölümünü 2..