Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '15

 
Kategori
Modacılar
 

Nefes alan Trend Tırnaklar

Nefes alan Trend Tırnaklar
 

Başlarda anlamakta ciddi anlamda güçlük çektiğim bugünlerde ise en iyi materyalleri bulmak için Kuzey ülkelere bir tur düzenleyecek kadar hoşuma giden Tırnak tasarımları son zamanlarda ki gözdem!

Yurt dışında oldukça rağbet gorse de ülkemizde bir türlü trend haline gelemeyen protez ve jel tırnaklar bunların da beraberinde rahatlıkla ‘sanat’ diyebileceğimiz tırnak tasarımları ilk defa bu yıl kıyafetlerimizi tamamlarken daha çok kullanılacağa benziyor.

Tabi ki ülkemizde asıl trend haline gelememesinin altında sosyo-kültürel nedenler yadsınamayacak derecede. Fakat bunun yanında oldukça hızlı ilerleyen teknoloji ve materyal kullanımındaki organik bazlar bana göre yavaş yavaş tabularımızı kıracak. Öyle ki protez ve jel tırnakta yeni geliştirilen hava ve su geçirme özelliği, tırnaklarımızın oksijen alabiliyor olmasıyla temizlenebilirliği Ramazan günlerinde bile soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.

Durum böyle olunca, hem uzun süre hem de tertemiz bir şekilde kullanabileceğim tasarım tırnakları araştırmaya başladım :) Sonuç ; Hem iki günde bir harcadığınız zamandan kalıcı ojeler sayesinde kurtuluyorsunuz, hem de elleriniz için de artık bir moda yaratabiliyorsunuz :)

 
Toplam blog
: 6
: 211
Kayıt tarihi
: 18.05.15
 
 

Eğitimimi Yeditepe üniversitesi Uluslararası Medya ve Pazarlama Yüksek lisans programı ile tamaml..