Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '18

 
Kategori
TV Programları
 

Nefes ile Tahir'in Evlenmeleri Yüzünden Çıldıran Vedat, Tahir'i Öldürmeye Ant İçer!

Nefes ile Tahir'in Evlenmeleri Yüzünden Çıldıran Vedat, Tahir'i Öldürmeye Ant İçer!
 

Her hafta haftanın dizileri arasında ilk sıralarda yer almayı başaran "Sen Anlat Karadeniz" Atv ekranlarında bütün hızıyla devam ediyor. 

Sinegraf Film - Osman Sınav yapımcısı olduğu dizisinin yönetmeni Emre Kabakuşak, senaryosunu Sinegraf Senaryo grubu yazıyor.

Oyuncu kadrosunda: İrem Helvacıoğlu (Nefes), Ulaş Tuna Aslantepe (Tahir), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar), Sinan Tuzcu (Mustafa), Gözde Kansu (Eyşan), Öykü Gürman (Asiye) ve küçük oyuncu Demir Birinci (Yiğit) yer alıyor.

Geçen hafta 15. bölümde Tahir; Vedat'ın engellemeleri, annesi Saniye Hanıma rağmen, ağabeyi Mustafa'nın menfaatlerine ters düşmesi hilafına Nefes ile evlenmeye başarır. Daha ilk geceden Nefes, Deli Tahir'in yatağına girer. Nefes Vedat'ın geçen zor yıllardan kalan korkularından kurtulmayı amaçlar. Tahir, onu güçlü kolları arasına alarak unutturmaya çalışır. Bu kolay olmayacaktır ama, Tahir, Nefes ve her ikisinin çok sevdiği küçük Yiğit ile her şeyinin üstesinden gelebileceklerini gösterirler.

"Ya başka birinin, Tahir'i öldürmek için benden daha büyük bir sebebi varsa?''

Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.

Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin" cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir.

16.Bölüm 2.fragmanı (1)

Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat'ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer ama bu kolay olmayacaktır. Vedat şeytanca bir plan yapar. Mercan'ı kurban edecek midir?

Heyecan dolu 16.bölüm bu akşam  (9 Mayıs 2016) Saat:20.00 ATV ekranlarında...
 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

(1) 16.Bölüm 2.Fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=ssY2KSy4eYk

Not: Kaynak haber ve görseller, Atv dizi sayfasından.

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..