Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Nefes Parmak İzi Gibidir

Transformal nefesi diğer nefes tekniklerinden ayıran uygulamalardan biri “nefes analizi sanatı “ dır. Nefes Analizi sanatı sayesinde yaşama karşı takındığınız tavrın nefes modelinizle bağlantılı olduğunu fark edersiniz. Kişinin kontrolcü olup olmadığı, ilerlemekle ilgili sorunlarının olup olmadığı, kendisini sevip sevmediği, diğerleri ile olan ilişkilerinin nasıl olduğu, hayatındaki kadın ya da erkek figürlerine karşı nasıl bir tutum sergilediği vb gibi nefes analizi sanatı sayesinde kolayca anlaşılır. Bu sanat Sevgili hocamız Dr. Judith Kravitz tarafından yıllar önce keşfedilmiştir.

“Bazı şeyler değişmez hep böyle kalır “diyenlerdenseniz, bence tamamıyla yanılıyorsunuz. Nefes alış şeklinizi değiştirdiğinizde yaşamınızda değişecektir.  Geçmişte kendimi köşeye sıkışmış hissettiğim bir anda transformal nefes karşıma çıktı. Bu tekniği ilk deneyimlediğimde “ters nefes” alıyordum.

Bu tarz bir nefes modeline sahipseniz hissettiklerinizle dışarıda olanlar arasında bağlantı kuramaz, bildiğinizi düşündüğünüz şeyleri hissedemediğiniz için sürekli karmaşa içinde kalırsınız. Enerjiniz yüksektir fakat bu enerjiyi verimli kullanamazsınız. Hayatınızdaki insanlar sürekli sizi suiistimal ederler. Yolunuzu kaybetmiş gibi hissedersiniz. Ben de üç transformal nefes seansı sonrasında ters nefes alış modelini doğru nefese çevirdim ve yukarıda yazdıklarım teker teker değişti.. Daha bir çok olumlu gelişme olmaya devam ediyor.

Bu yakınlarda 5-10 Kasım’da yine bir transformal nefes semineri var. Bu seminere sevgili hocamız Dr. Judith Kravitz’de davetli. Katılımcıların her defasında güçlü değişim ve dönüşümler deneyimlediği bu semineri kaçırmayın derim... Bu seminer sırasında nefes analizi yanında  daha bir çok güçlü teknikle tanışma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Olabilir diyorsanız info @nefestr.com’ a ya da bana yazın.

Her Daim Sevgi ve Işıkla

Nefestr.com

Sibel KAVUNOGLU

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..