Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Nefesle Geçmişe Dönmeye Gerek Yok!

Eskiler havanın “Prana” –yaşam gücü enerjisi– taşıdığından bahsederlerdi. Bunun her yerde olduğunu ve güneş ışığına maruz kalarak ve bu enerjiyi muhafaza eden besinleri tüketerek bedenlerimize girmesine izin verdiğimizi söylerlerdi.  İşte aynı şekilde Transformal Nefes sayesinde Prana’nın bedenimize büyük miktarlarda alındığına ve bedenin elektromanyetik alanını değiştiren güçlü bir pozitif enerji titreşimi ürettiğine inanıyoruz. Burada negatif enerji pozitif enerjiye yükseltme ilkesi aracılığı ile yükseltilmektedir. Yaşam gücü enerjileri bedenimize girerken, duygular ayağa kaldırılmakta ve titreşimdeki değişiklik sebebiyle travma kalıcı bir şekilde temizlenmektedir. Bu da travmanın artık enerji alanında yer almaması gibi bir sonuca götürüyor bizi.  Tabii ki anılarımız silinmiyor. Nefes yaparak farkındalık geliştirdikçe, analize, geçmişteki konulara dönmeye ya da bir şeyleri “tamir etmeye”ihtiyaç kalmıyor. Bir travma ya da özel bir konu çözümlendikten sonra, zihin daha da sakinleşiyor. Ruh ile temas daha açık hale geliyor. Bu gerçekleşirken, kim olduğumuzu hatırlamaya başlıyoruz. Kim olduğumuzu hatırladığımızda ise daha farklı davranmaya ve dünya ile daha farklı etkileşiyoruz. Biz değiştiğimizde, etrafımızdaki dünya da değişiyor.

Modası geçmiş nefes çalışmaları, “aslımızı” geldiği gibi incelememize istemiştir. Bu durum zihin için çekici olabilir, ancak Transformal Nefes süreci için uygun değildir. Transformal Nefesin bu eski formların ötesinde bir gelişme olarak görmemizin sebebi, bütünlüğe odaklanmamızdır. Var olmanın bütünlüğünü, insani kişiliklerini reddetmeksizin onaylarız. Varlıklarını, nefesimizi onlara hitap edecek olan bilinçli düşünceye odaklayarak kabul ederiz. Aslında bunlar sadece daha yüksek enerji formlarıdır. Neşenin sevincini içimize almak, bizi dönüştürür, solunumumuzu kolaylaştırır. Ayrıca, bu tür solunum vücudumuz hissettiklerinden hoşlandığı için de daha etkilidir.

Tüm bu yazılanlar göze hoş görünebilir. Ancak doğru olup olmadıklarını anlamanın yolu nefesi denemekten geçer.Nefese ilk defa deneyenler genelde şöyle söylerler. “Ne kadar anlatırsanız anlatın, nefes denenmeden anlaşılacak bir şey değil, denedikten sonra nefesle ilgili düşüncelerim daha da netleşti. ”  Nefesi denemek isteyenler için 19-24 Mayısta  Şile’de yapılacak güzel bir nefes çalışması önerim var. Bu seminerde nefesle birlikte güçlü çalışan “The Work”, “ pozitif niyet”, “özden öze iletişim”, “dyatik egzersiz”,  “mucize bilinci” , “ meditasyon” , “projeksiyon” gibi tekniklerle tanışma ve bol bol nefes alma fırsatını elde edeceksiniz. Ben de orada olacağım. Seminer programı dahilinde doğum travmalarına özel, anne karnı sıcaklığına getirilmiş havuzda nefes yapacağız. Ayrıca üçlü nefes, ruh yıldızınızla bütünleşme gibi güçlü nefes çalışmaları da yer alacak. Güvenli bir ortamda nefesi deneyimlemek isteyenler bana yazsınlar. Belki de bu seminer  sonrasında benim gibi siz de nefes koçlu olmaya karar vermişsiniz.. Kim Bilir?

Her Daim Sevgi ve Işıkla

www.nefestr.com

 Kaynak: Nefesin gücünün altını çizmek için “ARKTURUS MESAJLARI” kitabından bir alıntı. Dr. Judith Kravitz Eğitim notları

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..