Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '15

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Negatif enerji yayan insanlarından kaçmak

Negatif enerji yayan insanlarından kaçmak
 

Etrafta negatif enerji yayan, her şeye olumsuz bakan insanlardan kaçasım geliyor bazen. O kadar negatifler ki her yeri kaplıyor olumsuzlukları.  Herkese karşı kırıcı olabiliyorlar. Yapılan her şeyde, söylenen her sözde bir olumsuzluk bulma yetenekleri sonsuzdur.

İsteriz ki ilişkilerimiz iyi olsun, etrafımız pozitif enerji dolsun. Tabii ki yine beklentilerimiz devreye girer, böylesine negatif insanlardan saygı bekleriz. Niye bekliyoruz bu saygıyı anlamsız bir şekilde? Bu insanlar kendilerini sevmeyi başaramamış, kendilerine saygı duyamayan zavallılar aslında. Bizim yaptığımız daha kendisini sevmeyenin bizi sevmesini beklemek, kendisine saygısı olmayanın bize saygı göstermesini istemek.

Beklenti ve isteğimiz bu yöndeyse umutsuz bir bekleyişe girmişiz demektir. Umutsuz bekleyişler sonuçsuz çabalar, kızgınlıklar, kırıklıklar. Getirecektir hayatımıza.

Yapacağımız şey hoşgörümüzü arttırmaktan başka bir şey değil. Sonrasındaysa zaten evren, negatiflik yayan, size engel olan insanları bu veya şu şeklide sizden uzaklaştıracak, hatta hayatınızdan tamamen çıkaracaktır.  

Sevginizi ve hoşgörünüzü esirgemeyin. İnsanın daha kıymetli bir alacağı ve vereceği yoktur. Evrenin gücüne ve hayata güvenin. Siz olumlu olduğunuz sürece, sizin için en hayırlısını önünüze sunacaktır. Yeter  ki sunulanın farkına varın!!!

Esra Eray                

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışmanı & Şifa Terapisti & İnsan Kaynakları Uzmanı
İşiniz su gibi rast gitsin, yolunuz su gibi aksın, hayatınız su gibi ferah olsun, ışığınız bol olsun

#negatifenerji #olumludüşünce #hoşgörüt #evren #beklenti #sevgi #evreningücü

 
Toplam blog
: 78
: 839
Kayıt tarihi
: 19.03.13
 
 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışman..