Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '08

 
Kategori
Siyaset
 

Nerde benim Çocuk haklarım?

Nerde benim Çocuk haklarım?
 

Kör avrupalı bende bir insanım.


Dünya ülkeleri insan hakları konusunda ahkam kesiyor, kendi ülkelerinde kendi insanlarının korunması için ellerinden geleni yapıyorlar, kendilerinden olmayana da medeni demiyorlar.

Demokrasi ve medeniyet getiriyoruz diye ülkeleri yerle bir edip parçalıyor, sonrada kendi kaderlerine terk ediyorlar.

Vahşilik saldırganlık medeniyetten uzak insani duygulardan yoksun ülkelerde olur, ülkemize gelen avrupalı insan hakları diye il il araştırıyor, fakat görmesi gerçekleride görmüyor.

Hazırladıkları insan hakları raporunda Filistinin adı bile geçmiyor çünkü işine gelmiyor.

Açlığın sefaletin eğitimsizliğin had safhaya ulaştığı filistinde yaşayan müslüman halk hristiyan olmadığı için eziliyor, adeta teröre yönlendiriliyor, peki nerde o demokrasi medeniyet tüccarları neden horoz dövüşü seyreder gibi olan biteni seyrediyor sorunlara çözüm getirmiyor.

İsrailli ordusu askerlerinin atış poligonundaki hedef gibi sivileri kurşun yağmuruna tutması, hangi insan haklarına uygundur? Katledilen çocukların insan hakkı yok mudur? Onlar insan değil midir.?

İnsan hakları komisyonunun ülkemize geldiğinde Filistin'e gitmeleri söylenmeli ve sınırdışı edilmelidir, eğer avrupalı ülkemizde insan hakkını arıyorsa, onlara en güzel cevabı ulu önder Atatürkün şu sözleriyle cevap vermiştir; "Çanakkalede şehit olan düşman askerleride artık bizim çocuklarımız olmuştur" bu söz insan haklarına saygılı olduğumuzu göstermezmi.

Amaçları ülkemizdeki insan haklarını araştırmak değil, insanların arasında ırkçı ayrımcı düşünceler yaratıp, bölüp parçalamak, bölücülük yapmaktır.

Burada da göze çarpan konu bugünkü haçlı ordusunun böl parçala yönet modelinin bir parçası ülkemizde yürürlüğe konulması amaçlanmıştır.

Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.

İnsan haklarının ihlal edildiği Filistin'de yapılan müslüman katliamına, yaptırım gücü olan sözde müslüman olduğunu savunan devletler dahi sessiz sedasız seyirci kalmaktalar, böyle bir müslümanlıktan şüphe ederim, gerçek müslüman zulme katliama müsade etmez.

Bugün Filistin'de ki çocuğa yöneltilen silahlar, yarın sizin çocuklarınıza yöneltilecektir, komşuşu açlıktan ölürken, zevki sefada yaşamak müslümanlığa yakışmayan bir davranıştır.

Ortadoğu da müslümanlar yok edilmek istenmektedir, bunun en canlı örneği Filistin'de, Afganistan'da, Bosna'da, Bulgaristan'da, Yunanistan'da yaşanan olaylardır, yangının ateşi yakın bir zamanda İran'a da sıçrayacak, daha sonra sıra ülkemize gelecektir.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..