Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '14

 
Kategori
Futbol
 

Nerede kalmıştık

Ligin bitimine 1 hafta kala iki takımımızda unlarını eleyip, eleklerini asmışlardı; o yüzden son hafta alınan neticeler spor kamuoyunu çok da ilgilendirmiyordu, hem nasıl ilgilendirsin ki birde Soma maden faciası  yaşanmıştı. Tüm Türkiye yastaydı. İşte böylesine bir ortamda Kayserispor Fenerbahçe, Erciyes de Galatasaray gibi iki güzide ekiple karşılaşıp  sonuçda   tüm tahminleri altüst edercesine son yılların flaş takımı Kayserispor küme düşme talihsizliğini yaşarken, ligin çiçeği burnunda ekibi Erciyes spor ligde kalma başarısını göstererek 2013-2014 sezonunu noktalamışlardı.

Kayseri spor’u yönetenlere, ya da yönetmeye niyet edenlere  tavsiyem ‘’DÜŞMEK ETRAFINI GÖRMEMEKTENDİR’’ düsturunu iyi değerlendirip,  neleri göremediklerini ,nerelerde hata yaptıklarını  tespit etmek suretiyle   hiç değilse PTT 1.ligde Kayseri sporumuzun eski günlerine  dönmesi için hazırlıklara hemen başlamalarıdır.  

Sayın Recep Mamur ‘un geçtiğimiz yıl görevi  lütfen kabul ettiğini düşünecek olursak, bu yıl devam etmemesi tabii karşılanır,buna kimsenin bir diyeceğinin olacağını sanmıyorum. Şayet biz düştük , biz çıkartırız gibi bir düşünceleri  varsa buna da saygı duyarız.

Mevcut yönetim fazla vakit geçirmeden görevi bırakacağını duyurup, genel kurul kararı aldığı    takdirde  Kayseri spor’a gönül veren, bu şehri seven, hali vakti yerinde, hesap kitap bilen, yeri geldiği zaman milyon dolarları riske  edebilen hemşerilerimiz bir yerlerden , daha doğrusu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Özhaseki’den işaret beklemeksizin  vakit kaybetmeden  yönetime  talip olacaklarını açıklamalıdırlar.

Gelelim eski göz ağrımız Erciyes spor’umuza , daha önceki yazılarımda Erciyes sporumuzun öz takımımız olduğunu vurgulamış, Erciyes spor’un da en az Kayseri spor kadar, hatta daha katmerlisinden Kayseri takımı olduğunu  vurgulamıştım. Durum böyle olunca Kayseri’li futbol severler için çok da değişen bir şey yok. Yine süper lig, yine aynı heyecan, sadece konumlar değişti, bakarsın  bir sonraki sezonda süper ligde yine iki takımımız olur. Hem o zaman Kayseri iki takımına daha iyi sahip çıkmasını öğrenip, bu şehre iki takımın hiç de çok olmadığını görür.   

Bütün kalbimle Sayın Ziya Eren ve teknik  ekibini ki bilhassa sayın Ereni  tebrik ediyorum. İşte Kayseri’yi seven, Kayseri sevdası uğruna büyük maddi imkanlarını seferber eden yiğit bir hemşerimiz  diye Sayın Eren’i dosta düşmana takdim etmekten   mutluluk duyuyorum. Erciyes spor’u onlarca yıl süper  ligin yenilmez armadaları arasında tutacağına inanıyor, bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum 

 
Toplam blog
: 47
: 695
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

Övünmek gibi olmasın amma hem pür amatörüm ve de Kayseri'liyim. Amatörüm çünkü hayatım boyunca paray..