Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '14

 
Kategori
Güncel
 

Nereden nereye

Nereden nereye
 

Kördüm Gözüm Açıldı


Ülkem büyük bir ülkedir. Osmanlı Büyük bir devletti. Kurtuluş Savaşıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti de büyük devlet olma yolunda ilerleyecektir. Şu veya bu iktidarla farketmez, buna yürekten inanıyorum.

Son rehine olayı da bunu kanıtlamıştır. Bunu içine sindiremeyenler olsa da Türkiye bu yoldan dönmeyecektir.

Aslında yazımın konusu bu değil. Asıl mesele kurulduğunda masumane bir birliktelik olarak doğan cemaat büyüdüğünde pekte masumane olmadığını resmen kanıtladı. İnsanların içine sızan onları masum duygularla etkileyip yetiştiren daha sonra türlü yol ve yöntemlerle bir yerlere getirenler asıl hasat mevsimi geldiğinde gerçek yüzlerini ortaya koydular.

Yazık ki bu insanlar beyinleri yıkanmış ve kirli bilgi birikimleriyle gerçekte kime hizmet ettiklerini bilmeden meydanlarda ve televizyonlarda bütün kin ve nefretlerini kusuyorlar. Az önce bu grubun haber kanalında bir programda çıkarmışlar birilerini zira isimlerini dahi burada yazmaktan utanıyorum kendini bilmeden ülkesini yerden yere vuruyor, hakaret ediyor. Hangi ülkede yaşadığını bilmeden ülkesini küçümsüyor. Bu insanlar kendilerini dev aynasında görüyor galiba. Kendilerini ülkemizden veya hükümetimizden büyük görüyorlar galiba.

Hangi gizli ajanlara uşaklık ediyorlar, kimlerin ekmeğine yağ sürüyorlar ya da amaçları ne. Bu millet artık sizlere inanmıyor ve güvenmiyor. Sizlerin veya cemaatinizin millet nezdinde bir değeri yok. Bu milletin parasıyla ve yardımlarıyla bir tepeye çıktınız ama biliniz ki bu tepeden inişiniz çıkışınızdan daha hızlı oldu.

Maskelerini düştü. Gerçek açık seçik ortada. IŞID ne kadar tehlikeli terör örgütü ise sizlerde silahlı olmasanız dahi bu ülke için IŞID kadar tehlikelisiniz. Bunu açık seçik ortaya yaptıklarınızla ve televizyonlardaki, gazetelerdeki söylemlerinizle ortaya koydunuz.

Başlıkta da belirttiğim gibi nereden nereye? Gönül Sultanlığından, paralel yapıya yol almaya başladınız. Yorumcularınızı geçin gazetecileriniz bile bunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

TV de yorum yapan bir arkadaşın deyimiyle dibi gördünüz ama bu dipte ne kadar hasar aldınız siz bunun daha farkında değilsiniz. Türkiye her daim düştüğü yerden kalkmasını bildi. Bunu o insanlara hatırlatmak isterim. Ama sizler bu ülkede yaptıklarınızla düştüğünüz yerden kalkamayacaksınız. Zira Millet artık size güvenmiyor.

Yüce Allah bu aziz Milletin yar ve yardımcısı olsun.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..