Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20.10.1934 Rize doğumluyum. İlkokulu Artvin ve Rize'de, ortaokulu Erzincan ve Ulukışla'da, öğretmen okulunu Sivas'ta okuyarak 1956'da mezun oldum. Eğitim Fakültesini, Edirne'deki Trakya Üniversitesi'nde bitirdim. Adapazarı, Amasya ve İstanbul'da öğretmenlik görevinde bulundum. 1990 yılında 1 Şubatta Emirgan İlkokulu Müdürlüğü'nd..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Öğrenci gözünde kıyafet yorumu

Sevgili Burçak, Sizi kutluyorum. Sayın MEB göreve gelir gelmez,öğrenci iken giydiği formadan nefret ettiğini söyledi. Söylediğiniz gibi, Milli Eğitimin bütün işleri bitti de sıra önlüğe geldi sanki. Bunların yaptıkları ucuz işler. Düşüncelerinizden taviz vermeyin. Yazmaya devam edin.

14 Temmuz 2010 23:05
Bir mektup daha

"...Ayrıca,ilahilerle,fıkralarla dersleri matrak hale getiriyorum.. ".ifadesiyle ne demek istiyor? Hangi derste ilahi okuyor? Diyelim ki Din dersinde ilahi okunabilir. Diyelimki fıkra-hikaye de anlatılabilr. Din Dersine uygun bir çalışma olabilir. Ama bu uygulamayı tüm dersler için yapıyorsa, her ders "matrak" ca geçiyor demektir. Bu öğretmenin kendini başarılı sayması bu davranışlarından ötürü müdür? Öğrencilerine "çocuklarım " demek, başarısızlığa uğramanın koruyucu şifresi mi Sayın Koçak?

27 Nisan 2010 19:00
2006 Mezunlarına, güle güle...

Mezun olan öğrencilerinize, samimi duygularla verdiğiniz mesajıheyecanla okudum. Güvendiğinizi belirttiğiniz öğrencileriniz,umarım sizi mahçup etmezler. Son zamanda, eğitimde oluşan aksaklıklar ve öne çıkan öğretmenler, inanın beni çok üzmektedir. İşte bunun için güvendiğiniz öğretmen adaylara bende güvenmek istiyorum. Sizin gibi ideal öğreticilerin varlığı bizleri mutlu etmektedir. Sizi kutluyor ve irfan ordusunun yeni askerlerine yaşam boyu başarılar diliyorum.

24 Mayıs 2007 21:49
 
Toplam blog
: 27
: 6561
Kayıt tarihi
: 15.02.07