Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '17

 
Kategori
Magazin
 

Neslihan Yeldan Formunu Aqua Jog Antrenmanı İle Koruyor

Neslihan Yeldan Formunu Aqua Jog Antrenmanı İle Koruyor
 

Başarılı oyuncu Neslihan Yeldan, rol aldığı dizilerde yarattığı özel karakterlerin haricinde her daim düzgün fiziğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Düzenli beslenmeye olan ilgisini ve yaptığı sporları Instagram hesabından paylaşarak takipçilerine de önerilerde bulunan Yeldan, son dönemde aqua jog antrenmanı yaparak formunu koruyor.

Suda dikey pozisyonda, tüm vücut kaslarının kullanıldığı, suya karşı yürüme ve koşu bazlı yapılan bu sporu deneyen Yeldan, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafının altında deneyimini şu sözlerle açıkladı; “Hem suyun içinde yapılması, kan ter içinde kalmadan vücudun şekle girmesi, yapan kişinin tek derste farkı görüyor olması, suyun dinlendirici etkisi, hocamın genç bir kadın girişimci olması bu sporu benim için çok ilginç ve çekici hale getirdi.

Fotoğraflarda olmayan belinize taktığınız bir kemer ve su içinde kullandığınız birkaç aparat var. Bünyeye göre 500-800 kalori arası harcayabiliyorsunuz.

Ben her seferinde sudan daha diri ve ruh halim daha iyi çıkıyorum. Hareketler de öyle kolay değil. İnsan sudayken bile susuyor. Bir deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.”

Sezon öncesi oğluyla tatilin tadını çıkarmaya devam eden Yeldan, şu sıralarda ise  Yunanistan’da enerji depoluyor.

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..