Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '14

 
Kategori
Haber
 

Netanyahu' için İsrail'e "etek" gönderildi.

Netanyahu' için İsrail'e "etek" gönderildi.
 

Güngör Yavuzaslan, Dünya ile irtibatta.


 

 

 

          Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneğinin genel merkezi  oldu Bartın şehrimiz. 
          Yavuzaslan GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Avrasya Türk Dernekler Federasyon’u Başkanı İsmail Cengiz, Irak Türkmen Basın Konseyi Derneği Başkanı Kemal Beyatlı ile birlikte Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneğini kurdu. Dernek merkezi de Bartın oldu.

          İşte bu ele avuca sığmaz, zaman zaman gazetecilikte hızlılığı kadar, uluslar arası platformlarda ağırlığını Bartın’dan koyarak Türki Cumhuriyetlerinde ağırlığı olan Bartınlı yazarımız, aynı zamanda Kerkük’ün Sesi isimli haftalık bir gazetece çıkarmaktadır.

          Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı ve İnsan hakları savucusu-gazeteci Güngör Yavuzaslan, şimdi de, İsrail’de yaşanan ölümlerle ilgili Ankara’da bulunan İsrail Konsolosluğuna etek gönderdi.

          SİZ, MASUMLARIN  KATİLİSİNİZ.

          Dün postane önünde yaptığı açıklamasında Yavuzaslan, “Siz Hazreti Musa’nın öğretisine ve emirlerine karşı gelmiş bir kavimsiniz. Sizin gücünüz Gazze’de Filistin’de ancak bebeklere ve savunmasızlara yetiyor. Tüm insanların kardeşçe ve hakka yaşaması yaratıcının emri iken siz Kudüs’ün, Gazze’nin, Ramallah’ın, Filistin’in gerçek sahipleri olan bir halkın yaşam hakkına saygı duymadan elinizdeki silahlarınızla öldürüyorsunuz. Neden sivilleri öldürüyorsunuz. Neden çocukları bombalıyor neden bebekleri vuruyorsunuz. Evet, siz Hazreti Musa’ya ve ilahi 10 emre karşı geldiniz. Nasıl İŞID sözde din adına Müslümanları, Yezidileri, Hıristiyanları öldürüyorsa sizde masum insanların katilisiniz. Siz insanlık tarihine Katil Devlet olarak katliamcı bir kavim olarak tescil edildiniz” dedi.

          SİZE ETEK YAKIŞIR

          Yavuzaslan, “Mavi Marmara baskınında savunmasız 9 kişiyi katlettiniz. Gücünüz Gazze sahillerinde masum çocuklara yetiyor. Netanyahu denen sözde İsrail yöneticisi sana ve askerlerinize askerlik sanatının şanı ve onuru değil korkaklara giydirilen etek yakışır. Kadınların üzerinde zarafet ve güzellik olarak şık duran bu etek sana ve askerlerine korkaklığınızın ve mazlumlara gücünüzün yetmesi olarak çok yakışacaktır. Ortadoğu sıcaklığına uygun olarak özel kumaştan seçilen bu etek renk olarak ta sizi açacaktır. Bu eteği aynanın karşısında deneyiniz. Boyu ve bedeni uymazsa elimizde stoklarda size uygun modeller mevcuttur” ifadesini kullandı.

          ADALET YERİNİ BULACAKTIR:

          Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuzaslan,  “Yine bu eteğin değişik modelini Gazze’ye, Suriye’ye, Irak’a ve Doğu Türkistan’a sessiz kalan tepki vermeyen tüm devlet yöneticilerine özellikle Arap ülkelerine göndereceğiz. Mazlum insanlar öldürülürken sesi çıkmayan sözde Ortadoğu’nun erkek adamlarına Netanyahu ile etek giyerek oynamak yakışır. İsrail olarak bir an önce mazlum insanları öldürmekten vazgeçerek Filistin halkının var olma ve yaşam mücadelesine saygı gösteriniz. Şunu biliniz ki Tevrat’ da yazıldığı gibi ilahi adalet eninde sonunda yerini bulacaktır” diye konuştu

YAVUZASLAN, ÖNCE GİDİP, "GALLA BAZARINDA" ALIŞVERİŞ ETTİ. UYGUN ETEĞİ SEÇTİ.

                                                          GAZETECİ GÜNGÖR YAVUZASLAN EYLEMDE

                                                                                 YAVUZASLAN POSTANEDE

                                                                               YAVUZASLAN POSTANE ÖNÜNDE

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..