Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '15

 
Kategori
İnternet
 

Netten para kazanma yolları

Netten para kazanma yolları
 

PARA KAZANMA YOLLARI


Genel olarak Para kazanma yolları ikiye ayırılırsa bunlardan biri klasik anlamda, bir meslek sahibi olup yaptığınız tam zamanlı ya da part time veya kurduğunuz herhangi bir sektörden elde ettiğiniz ve seçtiğiniz para kazanma yolu, ve bir de tabi bizim bahsetmekte olduğumuz, İnternet üzerinden para kazanma yollarıdır.

Öngördüğümüz gibi trend yükselmeye başladı ve İnternetten para kazanma yolları Küresel dünyada ve ülkemizde ise son yıllarda  kullanılmaya başlanmış bir terim iken artık bu sektörde de önceki dönemlere kıyasla internet teknolojilerinde ve yazılımlarda ki gelişmelerin yaygınlaşmasıyla birlikte ilerlemeler, kaydedilidi. Şurada>>> bahsediliği gibi Dünyada internetten para kazanma yolları bir sektör haline geldi ve yüzbinlerce kişi bu işten ciddi paralar kazanmaya başladı. Her ne kadar ülkemizde ilk başlarda önyargılı yaklaşılmış ve fazla ciddiye alınmamışsa bile artık internet üzerinden gelir sağlayanların sayısı giderek arttıkça kazanma yollarının hakkında ki önyargının da yavaş yavaş ortadan kalktığı söylemek mümkün.

İnternetten para kazanmak çok geniş kapsamlı bir konudur. Herkesin kendi yeteneğine, ilgi alanına göre gelir elde etme yolları sunar. Örneğin yazı yazmayı seviyorsanız ve ilgi alanınıza giriyorsa çeşitli internet sitelerine veya kendi bloğunuza makale yazarak para kazanabilirsiniz. Veya pazarlamacı ruhunuz varsa, bir malı başkalarına reklam yapmak vasıtasıyla tanıtmak istiyorsanız satış ortağı olabilirsiniz. Demek istediğim internet dünyası uçsuz bucaksız bir deniz gibidir. Kendinize inandığınız sürece kazanmamak için hiçbir sebep yoktur.

Para kazanma yolları arasında genel olarak en çok sonuca varılan yöntem satış ortaklığı yöntemidir.  Bu yöntemle herhangi bir sitenin ürünlerini tanıtır ve başkalarına satarsınız. Bunun karşılığında üründe elde edilecek komisyonun belli bir kısmı sizin hesabınıza aktarılır. Yani reklamını yaptığınız ürünün satılması sizin kazanmanız anlamına gelir. Evde televizyon izlerken reklamını yaptığınız ürün satılmış ve siz haberiniz bile olmadan para kazanmış olabilirsiniz.

UZMANLIK ALANINIZ DIŞINDA Kİ KONULARDA BİLE ETKİLİ MAKALELER YAZARAK GELİR ELDE ETMEK ÇOK KOLAY  !

Para kazanma yollarından bir başkası da eğer satış ortaklığı için, bana göre bir yöntem değil derseniz, makale yazarak da para kazanabilirsiniz. Başka siteler için makale yazarsınız ve bunun karşılığında para kazanırsınız. Yani kendi makalelerinizi satmış olursunuz. Bunun belirlenmiş teknik ve yöntemleri vardır.Daha fazla bilgi için buraya >>> göz atabilirsiniz.

Sitelerine içerik eklemek ve SEO için çeşitli konularda çok sayıda makale almak isteyen kimseler vardır. Örneğin spor, eğitim, kültür, turistik mekanlar, moda vb. konularda makale almak isteyen kişiler vardır. Bu kişileri çeşitli forumlarda bulabilirsiniz. Belirli bir ücret karşılığı anlaşır ve makaleleri yazarsınız. Fakat her işin olduğu gibi makale yazmanın da incelikleri, püf noktaları vardır. 

Makale yazarken imla kurallarına dikkat etmelisiniz. Bir ziyaretçi imla kuralları düzgün olan bir siteye imla kuralları düzgün olmayan bir siteye tercih eder.  Makale yazmaya başlamadan önce bu noktaları çok iyi bilmeniz gerekir. Gerek müşterinize ve gerekse kendi blog ya da sitenize içerik hazırlıyorsanız, özgün makaleler yazmalısınız. Özgün olmayan makale yazarsanız, yani bir makale ya da  yazının içeriğini kopyalayıp yapıştırsanız  Google bunu hemen fark edecek ve ya sizi sandbox’a (kum kutusu; yani evvelden Google’ nin kurallara uymayanları kum kadar çok ve önemsiz sayarak etkisizleştirdiği yer !)  atabilir ya da sitenizi banlayabilir, Böylece para kazanma yollarından biri olan makale yazarak para da kazanamazsınız.

İnternetten Para kazanma yolarının önemli olanlarına değindik her geçen gün daha başka gelişen yöntemler de olacaktır.

Bu konuda sizler çok değerli bilgilerin olduğu bir site tavsiyesi öneririm. http://www.nettenparakazanmak.gen.tr

                      

 
Toplam blog
: 2
: 713
Kayıt tarihi
: 11.11.13
 
 

İşletme ve finans okudum. Meslek olarak mali danışmanlık, hobi olarak; internet reklamcılığı, sos..