Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Şiirlerim 1979 yılından bu yana yayınlanmakta. 50 ye yakın antolojide, 4 özel sayıda, edebiyat dergilerinde, Anadolu basını ve yurt dışında, ayrıca, Internet web sitelerinde şiirlerim yer aldı.  1994 yılında ŞİİRSEL TAŞIM  (Şiir) 2007 yılında AŞKIN LÂL SESİ...VE ARTIK SENSİZİM (Şiir)  2016 yılında SÖZ YELPAZESİ ( Deneme) K..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Masumiyete övgü

Biterken; en saf, en duru bilinenler... kalır mı ki gönlümüzde masum bir şeyler. Elbet, kalmalı! Suçumuz, suçluluğumuz "İnsan"lık karşısında büyümeden kalmalı masum haller. Güzel konu ,güzel işlenmiş.Var olun, Esen kalın.

19 Eylül 2013 02:49
Milliyet Blog yazarları ve dostları, İzmir-Aliağada yeniden buluşuyor...

Keyifli geçeceğine inandığım dostluk buluşmalarında buluşmak...rastgele... EKİM ola hayrola! saygılar

17 Eylül 2013 06:09
TOKİ mi, yağmur mu öldürdü?

Samsun'da yaşanan olay tamamen Toki ya da diğer adıyla Hükümetin suçudur.Bunu anlamak için "mühendis " ya da bilirkişi" olmamız gerekmez. Bir gerçek vardır.DOĞA AFFETMEZ! SİZİN ALDIĞINIZI FAZLASIYLA GERİ ALIR. Yapılan yanlışlık yalnızca burada mı? Hayır ! çok örnek yanında bir örnek daha Erdemli Mersin "Bin Ali Yıldırım Kıyı Tahkimatı" Doğrusu söyle "KIYI TAHRİBATI". niye mi? Denize sıfır kıyıya yeşil alan yapılması gerekirken 20 kata yakın Bloklar dikiliyor, ardından yeşil alan için Erdemlinin tüm sahili 100 m. denizin içine doğru dolduruluyor! Her şey ne için sanıyorsunuz? Rant'ın olduğu yerde insanlık nemelazım (!) ... Teşekkürler yazınla sorduğunuz soru ve cevaba.

05 Temmuz 2012 17:34
 
Toplam blog
: 47
: 832
Kayıt tarihi
: 27.02.08