Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '09

 
Kategori
Haber
 

Nevit Kodallı öğrencilerindeni Akdeniz Belediyesi'ne ziyaret...

Nevit Kodallı öğrencilerindeni Akdeniz Belediyesi'ne ziyaret...
 

Akdeniz Belediyesi Başkan Danışmanı Gündeş,öğrencilerin ilgi odağı oldu...


TRT Liselerarası Müzik Yarışması’na katılan Mersin Nevit Kodallı Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Türk Halk Müziği Grubu, Mersin Akdeniz İlçe Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundular. Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Gıyasettin Ay ve Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş tarafından ağırlanan grup üyeleri verdikleri destekten dolayı Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, tüm Mersinlilerden SMS desteği istediklerini belirttiler.

Türkiye’nin her yerinden liselerin katılımıyla gerçekleşen, gençlere müzik sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen müzik yarışmasında, her hafta jüri oyları, sms oyları ve okul temsilcilerinden gelen oylar okulların puanlarını belirliyor. Bu doğrultuda 175 grup içinden elenerek genel sıralamalarda birinci gelen Mersin Nevit Kodallı Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Türk Halk Müziği Grubu izleyicilerden ve jüriden büyük takdir toplamaya devam ediyor. Nevit Kodallı Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Murat Çınarlı öğrencileri yürekten kutladığını ifade ederek, daha başarılı olabilmeleri için Mersin halkından destek istedi.

Nevit Kodallı Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nin yarışmada en iddialı gruplardan biri olduğunu belirten müzik öğretmenleri Ali Kemal Aktaş ise , “Mersinimizi en iyi temsil eden grubumuzun yarışmaya hazırlanmasında büyük emekleri geçen başta Akdeniz Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Tüm gençlerin kendilerini müzik eğitimiyle geliştirmeleri gerektiğini ifade eden Akdeniz Belediyesi Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş ise yaptığı konuşmada; “Mersin’i ve bölgemizi en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sizlere her konuda yardımcı olacağımızdan şüpheniz olmasın. Yarışmanın başladığı günden bu yana gösterdiğiniz performans ve özverili çalışmalarınız sonucu umarım kentimize en iyi sonuçlarla dönersiniz. Şimdiden başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Okul Müdür Yardımcısı Çınarlı ve Müzik Öğretmeni Aktaş ise Mersinlilere çağrıda bulunarak; ‘Ekibimize bugüne kadar sağlanan desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak son 3 haftalık süreç içerisine girildi. Toplam puanda şu anda genel sıralamalarda birinci olarak yarışmayı sürdürüyoruz. Bu 3 haftalık süreç içerisinde birinci olabilmemiz için sadece desteklerin devamı yeterli olacak" dedi.

Yarışmada birinci gelebilmek için Mersin halkının desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Aktaş “yarışma her Cumartesi TRT 1’de saat 19:50’de yayınlanmaktadır. Halkımızın öğrencilerimizi desteklemek için 111 yazıp 5780’e SMS göndermeleri yeterli olacaktır. Destek veren herkese şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..