Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

New York Moda Haftası 2016 Sonbahar Sokak Stilleri

New York Moda Haftası 2016 Sonbahar Sokak Stilleri
 

New York Moda Haftası'nın şık ve rahat sokak stilleri...

Geçtiğimiz hafta, karlı ve soğuk New York sokaklarında havaya inat büyük bir keyifle moda konuşulurken, ünlü tasarımcıların defileleri de New York Moda Haftası'nda hız kesmeden devam ediyordu. 2016-2017 sonbahar/kış koleksiyonlarının tanıtıldığı New York Moda Haftası, tüm moda dünyasına ev sahipliği yapıyor, şık ve güzel hanımları, klas ve yakışıklı beyleri ağırlıyordu.

Renk renk, desen desen, model model kıyafetleri üst üste giyerek soğuğa karşı oldukça kalın bir zırha bürünen bayanlar, üşümeden de şıklıklarını ve iddialarını konuşturuyordu. Kürkler New York sokaklarının başrol oyuncularıydı. Kürk kabanlar, etoller ve kıyafetin içindeki detaylar sokak stillerini incelediğimde ilk gözüme çarpanlar arasında yer alıyordu. Renkli kürkler ayrıca göz alıcı güzellikte kombinleri tamamlıyordu.

Soğuğa karşı giyilen, oldukça trendy görüntüler oluşturan oversized şallar da rengarenk halleriyle kombinlere neşe saçıyordu. Bunun yanında beyaz da 2016 kış sokak modasında hakimiyetini devam ettiriyordu. Oversized, kalın kazaklar soğuk havaların kurtarıcıları arasında yer alıyordu. Bol pantolonlar, bir diğer dikkat çeken parçalardandı. Bol pantolonların kombinerde kullanılmasıyla ortaya çıkan salaş ve rahat görüntü de New York sokaklarını etkisi altına almış gibi görünüyordu. Ayrıca jeanler, yün etekler ve deri pantolonlar da diğer favori parçalardan bir kaçıydı. Eteklerdeki asimetrik kesimler ve pantolon üzerine giyilen etekler moda da sıradışı görüntülerden hoşlananların öncelikli tercihlerindendi.

New York'lu hanımların ayakkabı tercihlerine bakacak olursak, gözümüze beyaz spor ayakkabılar, zarif topuklu ayakkabılar, bilekte biten botlar ve çorap çizmeler çarpıyordu. Çantalarsa bayanlar tarafından büyüklü küçüklü seçilirken, çantaların kıyafetle uyumları ve koşuşturmaca içersindeki ergonomik kullanımları, bayanların ön planda tutukları özellikler arasında yer alıyordu.

Aşağıdaki görsellerden New York Moda Haftası 2016 sonbahar sokak stillerini inceleyebilirsiniz. Daha fazla sokak stili için blogum "PIMOOD"a uğramayı unutmayın.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..