Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '10

 
Kategori
Sinema
 

New York'ta Beş Minare'nin yeni fragmanında sponsor krizi

New York'ta Beş Minare'nin yeni fragmanında sponsor krizi
 

New York'ta Beş Minare Filminin Afişi


Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve baş rollerinde Mustafa Sandal, Haluk Bilginer, Mahsun Kırmızıgül ile birlikte Holywood oyuncularından Danny Glover, Gina Gershon, Robert Patrick'in başrollerini paylaştığı; Türkiye'den Engin Düzyatan, Zafer Ergin, Ali Sürmeli, Salih Kalyon, Murat Ünalmış, Hüseyin Danyal, Eşref Kolçak, Suna Selen, Yüksel Arıcı ve Ümit Okur'un yanı sıra; Justine Cotsonas, Laine Rettmer, Bob Arı, Hisham Tawfio, James Chen, Michael Olajide Jr. Ernest Rayfordve Sharrieff Pugh gibi yabancı oyuncuların da yer aldığı New York'ta Beş Minare filminin yeni olan 2. fragmanı yayınlandı.

Fragmanı ilk yayınlayan Pinema Film Dağıtımı Şirketi'nin sitesi yaşanan yoğunluk nedeniyle ilk dakikalarda kilitlendi. Daha sonra yoğunluğun azalmasıyla birlikte normale dönen sitede fragman rahatça izlenmeye başlandı.

Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte fragmanda sponsor firmaların reklamının olmadığının farkına varılmasıyla derhal yayından kaldırılan fragmanla ilgili; yeni fragmanın görüntü kalitesinin iyileştirilip yeni eklemeler yapılarak tekrar yayınlanacağına dair açıklama yapıldı. Ancak yeni yayınlanan fragmanın tekrarının diğerinden görüntü kalitesi açısından bir fark olmadığı ve fragmanın başına sponsor firmaların adının yazılması dışında hiç bir ekleme yapılmadığı anlaşıldı.

Fakat Sponsor firmalarının adının olmadığı fragman Pinema Film Dağıtımı Şirketi'nin sitesinde yayınlanmasıyla birlikte oradan alınarak Mustafa Sandal hayranlarının Facebook sayfasında yayınlanmıştı .Fragmanın reklamsız halinin facebook sosyal paylaşım sitesinde yaygınlaşmasına bakalım sponsor firmalar nasıl tepki gösterecek.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..