Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '15

 
Kategori
Güncel
 

Neysen 'o' sun

Neysen 'o' sun
 

Homofobi ve transfobi karşıtlarının yaptığı ‘’onur yürüyüşü’’!

‘’Onur’’ ne demek?

İnsanın kendine duyduğu saygı, şeref, özsaygı, haysiyet! Demek.

‘’ faşizme karşı bacak omuza’’, ‘’polis fuhuş yap onurlu yaşa’’, ‘’velev ki biz ibneyiz, alışın her yerdeyiz’’,

Ne güzel söylemiş Mevlana; ‘’gel ne olursan ol yine gel’’ ama onurlu gel.  Bu tür sloganlar atarak kendini ve seçtiğin hayat tarzını kimseye kabullendiremezsin. Hele ki kadın erkek ilişkisinin hala daha yanlış olduğu gözü ile bakılan Türkiye de erkek erkeğe ve kadın kadına ilişkiyi mi kabullendireceksin?

Kadınken erkek gibi hissetmek ya da erkekken kadın gibi hissetmek!

Bu bir hastalık ve çocuklukta teşhis edileceğine inanıyorum. Tabi öncelikle anne ve babaların bu durumu kabullenmeleri ve çocuğun kadınlık ya da erkeklik hormonların dan hangisi daha çok baskınsa o yönde tedavi edilip yetiştirilmesi gerekiyor. Böylelikle topluma daha rahat uyum sağlayabilirler ve bu olumlu durumun örnekleri de  günümüzde var.

Ben ne olursa olsun uç noktalardaki insanların hayata karşı onurlu duruşlarına karşı değilim. Karşı olduğum hayata karşı onursuzca sergilenen duruş…Bu yapılan ‘’onur yürüyüşü’ adı altındaki saçmalık onursuzca sergilenmiştir.

Topluma aykırı yaşamaya karar verdiysen, sonuçlarına da katlanmak zorundasın. Yüzünü boya küpüne çevirip, ahlaksızca pankartları elinde taşıyarak kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok. Saygınlık istiyorsan önce kendi kendine saygı duymalısın. Bunu kendini ifade edeceğin düzgün sözlerle, kıyafetinin düzeyiyle, duruşundaki asaletle… yapabilirsin.

Aynaya baktığında ne görüyosan ‘o’ sundur!

İnsan gözüde öyle; ne görüyosa ‘o’ sundur!

 
Toplam blog
: 49
: 299
Kayıt tarihi
: 24.07.14
 
 

HAYATA DERKENAR! ..