Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '09

 
Kategori
Magazin
 

Nez, doğa ve muhteşem bir ziyafet

Nez, doğa ve muhteşem bir ziyafet
 

Nez ile doğa içerisinde muhteşem bir yemek ziyafeti. (Şu yazıyı yazarken bile ağzım sulandı..)


Belediye Başkanı Rasim Yüksel, televizyon kanallarının kameramanları ve gazetecilerden oluşan büyük bir gurup Velimeşe’nin ve tüm Trakya’nın gözde restoranlarında birinde şarkıcı Nez ile buluştu. Şafak Sönmez ve Pınar Güçlü’nün de bulunduğu buluşmada Başkan Rasim Yüksel, orman içinde, yaban hayvanları ile iç içe, özel bir mekanda müthiş bir ziyafet verdi.

Orman içinde, doğa ile baş başa, şelaleler ve üzerinden küçük köprüler ile geçilen dereler ile çevrili, yeşillikler içerisinde yemekler yenirken; akşam yaşanacak büyük müzik şovu gizemi daha da artmıştı. Masada oturan tüm misafirler başkanın sunduğu lezzet şöleninin heyecanına kapılmıştık.

Restoran terk edilip festival alanına doğru yola çıkıldığında bu sefer belediyenin önünde bir telaş aldı başını gitti. Başkan Rasim Yüksel özel olarak ilgilendiği misafirlerine belediyenin çevresine yapılan sosyal tesisleri, parkı, park içerisindeki şelaleyi gösterdi. Misafirlerinin yanından bir an için ayrılmayan Başkan Rasim Yüksel, misafirlerini festival alanına sergi açan boza tezgahına getirdi.

Hem bozanın tanıtımını yapan, hem de faydalarını anlatan Başkan Rasim Yüksel; Boza Festivalini bundan sonra geleneksel hale getireceklerini ve en eski Türk içeceklerinden biri olan bozayı üretim ve tanıtım yönünden destekleyeceklerini söyledi.

(Devam edecek)

Murat SEVGİ

 
Toplam blog
: 370
: 1092
Kayıt tarihi
: 10.07.08
 
 

1969 doğumlu. Tasarımcı, endüstriyel otomasyon sistemleri için yazılım geliştiriyor. Yüksek öğren..