Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Nihayet Arda’ya yardımcı geldi.

Nihayet Arda’ya yardımcı geldi.
 

Kewell Galatasaray'a ve Arda'ya umut getirdi.


Maçın kırılması noktası sanırım herkes için 66.dakika. Yani Harry Kewell gibi bir yıldızın oyuna girmesiyle oluştu. Daha girer girmez golü atan Kewell’in Arda’ya çok yardımcı olacağı belli olmaya başladı.

Dünkü maçın en iyileri arasına Hasan Şaş, Kewell ve tabi ki de Arda’yı sokabiliriz. Skibee nihayet doğru kadroyu bulmuş. Dünkü maçta maçla ilgisi olmayan bir yıldız vardı ki hayret ettim. Bu adam ne zaman oynayacak diye kendi kendime sordum. Misafir gibi sahadan gezen yıldız tabi ki de Soares Lincoln. Maçta hiçbir katkısı olmayan Lincoln’ün 90 dakika forma giymesi ilginç. Steaua maçında ön libero oynayan Meira bu sefer stoper olarak görev yaptı ve başarılı oldu. Aslında maçı ikiye bölmek lazım. 66.dakikaya kadar olan bölüm ve 66. dakikadan sonra olan bir bölüm olmak üzere. Kewell hızlı olması sebebiyle Arda ile iyi anlaşacağı açık. Tek top oynayıp sonuca giden iki oyuncunun klâsı tartışılmaz ama bir sorun var. Arda ile Kewell tek top oynarken bunlara Lincoln’da katılabilir ama Hasan Şaş’ın topu ayağında çok fazla tutması bu durumu engelliyor. Hasan Şaş’ın yerine Kewell oynarsa ve kaleye de De Santic geçerse Galatasaray önündeki iki zorlu maçı da rahat kazanır.

Ön liberoda Mehmet Topal başarılı oynarken Servet ve Meira güven stoper mevkiinde güven veriyor. Ancak ikisinin de ağır olması nedeniyle defansın arkası atılan toplarda gol tehlikesi olacaktır. Sağ Bekte Sabri sol bekte Emre Âşık’ın oynaması faydalı olacaktır.

Şu da bir gerçek ki Galatasaray’a bir yıldız ileri uç oyuncusu kesinlikle gerekiyor. Ümit’in sakatlığı daha devam ediyorken Nonda’nın alternatifi genç Serkan Çalık ya da Yaser.

İkisi de genç, tecrübesiz ve tek ileri uç oyuncusu oyamayacak futbolcular. Tabi Serkan Çalık daha tecrübeli Yaser’e göre.

Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum.

 
Toplam blog
: 46
: 1055
Kayıt tarihi
: 07.10.07
 
 

1992 yılında Erzincan'da Doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Halk Edebiyatı ilgilendiğim al..