Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Anadolu Üniversitesi Tarih 4. sınıfta okuyorum. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İktisat 4. sınıf öğrencisiyim. Tiyatrocuyum. Kitaplar, müzik ve tarih en büyük tutkularımdır. Tarih, metafizik ve ilgimi çeken konularda araştırmalar yapmayı severim. 

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sayıların gizemi - Ruh güdüsü sayısı ile gerçek kimliğiniz

Bu arada önemli bir ek yapmam gerekiyor. Bulunan sayılar iki basamaklı olduğunda(ki çoğunlukla böyle olur), o iki basamaklı sayıdaki değerler de, ikincil olarak önemlidir. Yani örnek olarak 25 gibi bir sonuç çıktığında, burda 2 ve 5 toplanır ve 7 sayısına bakılır. Ancak 2 ve 5 sayılarının özellikleri de, o kişinin ruhunda gizlidir.

09 Mart 2013 18:47
Bu vatan kimin?

Sevgili Ömer Bey, hepimizin niyeti ve bu ülke hakkındaki özlemleri çok temiz. Buna karşılık gerçekler, sizin yazdığınız gibi hiçte öyle değil. Batının bize gizliden oynadığı soğuk savaş, imralı barış sürecini de gizli emellere alet etmektedir aslında. Ben ondan da bir olumlu sonuç çıkacağını pek sanmıyorum. İnşallah yanılıyorumdur. Bu konuda yazdığım,'Pkk saldırılarının çözümü var mı' başlıklı yazımda da, bu acı çözümsüzlük ya da kısır döngü gerçeğini yazmıştım. Umalım ki hepimiz yanılalım...

09 Mart 2013 13:06
Evrim Teorisinin gerçeği

Sayın Hasbihalci, söylediğiniz blogları bulamadım. Link atabilirseniz sevinirim.

20 Şubat 2013 22:55
 
Toplam blog
: 30
: 12123
Kayıt tarihi
: 30.01.13
 
 
 
 

 
Üzülme derdin var diye. Derdine bak ve senden büyük rabbim var de...