Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '14

 
Kategori
Sinema
 

Ninja Kaplumbağalar

Ninja Kaplumbağalar
 

Film: Ninja Kaplumbağalar

Tür: Fantastik Bilim Kurgu

Puan: 10 üzerinden 7

90'lara takılıp kalanlar için bu filimin anlamı şüphesiz bir başka olacaktır. 90'lar konusunda doktora çalışması yürüten Michael Bay transformerstan sonra bu konuya da detaylı girmiş. Özellikle Şreydır karakterinin detaylarında bir Optimus Brian kokusunu buram buram alıyorsunuz.

Megan Fox karşımıza yine kurtarıcı karakter olarak çıkıyor. Transformers'a can veren yüce kişilik bu kez de o şahsına münhasır fiziğiyle O'neil karakterine can vermiş ve ilk intibağ oluşturmak adına sizi filme bağlamış.

Fox'u bi kenara bırakırsak Ninja tosbağalar ve hikayesi oldukça güzel işlenmiş. Orijinaline sadık kalınmış ve etkileyici olmuş doğrusu. Ancak Hollywood sinemasının iyi yaptığı işlerden olan "Yeni ve orijinal bir hayat öpücüğü verme" iksirinin bu filmde nedense çok kaliteli şekilde kullanılamadığını görmekteyiz.

Yani çevrenizde bir otobot görürken bunu normal karşılayabiliyorsunuz ama sokağın ortasında bir Şreydır veya Ninja bir Kaplumbağa görürken çok tatmin olmuyorsunuz. Sanki konuyu tek filmde işleyip bitirme telaşı varmışçasına altyapı ve mantıksal öğeler çok işlenmemiş. Bu yüzden film tam olmamış sanki.

Neyse hevesinizi kaçırmayayım. Bizim karateşinas ergen tosbağaların genel mizahi yanları nispeten oldukça iyi korunmuş. İzlemeye değer bir film var karşınızda. Şahsen izleyin derim.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..