Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Daha önce hurrealizim adıyla yazıyordum fakat sayfamı değiştirmek zorunda kaldım. Yalnız hissederim çoğu zaman. Yalnızlığımın verdiği içe kapalılığımı, özgüven yoksunluğumu yazılarımla dışa vuruyorum. En azından birilerinin okuması yalnızlığımı sevimli hale getirir diye düşünüyorum. Kendinden birşeyler bulursan okumaya dev..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kürtaj Üzerine Devamla

Başbakanın ağzından kürtaj kelimesi çıktığından beri kadınlık adına utanç içerisindeyim,sizin hislerinizi paylaşıyorum fakat korkunç bir gerçek var.O yüzde ellilik gurubun büyük bir bölümünü gözü kapalı inanan insanlar yahut erkeğinin sözüyle hareket etmeye mahkum zavallı sindirilmiş kadınlar oluşturuyor,umarım bir an önce onlar da seslerini yükseltebilir ve bu çılgın yasa yalan olur.Sonuçlarını çok anlaşılır bir şekilde örneklemişsiniz. Elinize sağlık..

08 Haziran 2012 14:56
Haziranda ölmek zor

ellerinize sağlık..

05 Haziran 2012 11:39
Survivor'da Acun o görüntüleri yayınladı

seyrederken ben de kadının ciddi birşeyi yok demekki yoksa bu kadar detaylı gösterip bundan raiting kazanmak istemez Acun falan derken beyin kanamasını duyunca biraz şaşırmıştım aslında. Ben öyle bir durumda ağzıma kadar sokulmuş bir kamera ile o yolculuğa çıkamazdım falan dedim ama burda suçlu yok dediğiniz gibi, özel hayatına müsaade eden insanlar yarışıyor böyle bir durumda da Acun'un davranışı gayet etik haliyle katılıyorum düşüncenize..

05 Haziran 2012 11:35
 
Toplam blog
: 10
: 223
Kayıt tarihi
: 12.08.11